Merkelbeekerstraat 18, Schinveld

Vraagprijs
€ 289.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Vrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Schinveld
Adres
Merkelbeekerstraat 18
Postcode
6451 CM
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 740 m3
Perceel oppervlakte
560 m2
Woonoppervlakte
ca. 182 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk
Bouwjaar
1975

Delen op Social Media

Diverse gebruiksmogelijkheden! In geliefde Schinveld, nabij winkelvoorzieningen en Schinveldse Bossen gelegen vrijstaand (te moderniseren) woonhuis met o.a. werkplaats/garage, ruime uitgebouwde woonkamer (ca. 80m²), royaal perceel, 3 slaapkamers, etc..

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 17m²).

Begane grond: Voortuin, royale oprit, overdekte entree, hal met een natuurstenen vloer en fraai hardhouten trappenhuis. Toiletruimte met toilet en fonteintje, meterkast. Woonkamer met uitbouw (totaal ca. 80m²) met haardpartij; keuken (ca. 11m²) met eenvoudige keukenopstelling. Bijkeuken (ca. 3m²); hal, badkamer (ca. 5m²) met douche, vaste wastafel en toilet. Royale tuin met oprit (loopdeur en separate poort) voorzien van fraaie bestrating. Grote garage/werkplaats (ca. 45m²) met vliering.

Eerste verdieping: Ruime overloop met extra berging. Hobby-/bergruimte (ca. 8m²), slaapkamer 1 (ca. 7m²), slaapkamer 2 (ca. 9m²), slaapkamer 3 (ca. 15,5m²).

Tweede verdieping: Zolderruimte middels een vlizotrap te bereiken.

Bijzonderheden: Deze vrijstaande woning is gelegen in het geliefde Schinveld, nabij winkelvoorzieningen, oprit Buitenring, openbaar vervoer, Schinveldse Bossen en sportaccommodaties. Dit woonhuis beschikt over een werkplaats/garage en uitbouw en biedt daarmee veel gebruiksmogelijkheden! Bijvoorbeeld de combinatie wonen/werken! Enige modernisering is wenselijk.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.