Mgr. Schrijnenstraat 15, Heerlen

Vraagprijs
€ 150.000 k.k.
status
Onder bod
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Heerlen
Adres
Mgr. Schrijnenstraat 15
Postcode
6417 XW
Slaapkamers
2
Inhoud
ca. 207 m3
Perceel oppervlakte
0 m2
Woonoppervlakte
ca. 59 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1954
Energie label
C

Delen op Social Media

Wonen op een toplocatie! In de geliefde wijk Bekkerveld gelegen goed onderhouden appartement (1e verdieping) met onder andere 2 slaapkamers, ruime keuken, privé-berging en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Indeling

Souterrain: Kelderberging (ca. 11m²).

Begane grond: Centrale entree, hal, brievenbussen en bellentableau.

Eerste verdieping: Privé-entree/hal (ca. 5,5m²) met een toiletruimte, meterkast en toegang naar de keuken (ca. 10,5 m²) met keukenopstelling met oven en nagenoeg nieuwe elektrische boiler (2021, eigendom). Toegang tot een recent opgeknapt balkon aan de achterzijde (ca. 3m²). Betegelde badkamer met een douche en een wastafel. Sfeervolle woonkamer (ca. 17m²). Slaapkamer 1 (ca. 11m²). Slaapkamer 2: (ca. 10m²).

Bijzonderheden: Wonen op een toplocatie! Dit goed onderhouden appartement is in de geliefde wijk Bekkerveld gelegen. Bekkerveld heeft haar eigen winkelvoorzieningen, sportaccommodaties, basisschool en gezellige horeca. Daarnaast ligt het centrum van Heerlen met station, schouwburg etc. op loop-/fietsafstand. Dit woon-appartement beschikt over 2 slaapkamers. De woonkamer en keuken zijn ook om te vormen tot een geheel. De privé-berging biedt de nodige stallingsruimte. De kozijnen zijn van kunststof en zijn voorzien van isolerende beglazing. Het balkon is recent gerenoveerd. Daarnaast is het appartement nagenoeg geheel voorzien van mooie laminaatvloeren (2021). De bijdrage van de Vereniging van Eigenaren bedraagt € 278,-p.m. incl. het voorschot voor de verwarmingskosten.
Maak een afspraak en laat u verder overtuigen!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.