Mozartstraat 35, Oirsbeek

Vraagprijs
€ 239.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Halfvrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Mozartstraat 35
Postcode
6438 KP
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 353 m3
Perceel oppervlakte
254 m2
Woonoppervlakte
ca. 100 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1976
Energie label
C

Delen op Social Media

In de geliefde componistenbuurt in Oirsbeek met al haar voozieningen gelegen halfvrijstaand woonhuis (te moderniseren) met o.a. een garage, lange oprit met carport, 3 slaapkamers, privacyvolle tuin, deels kunststof kozijnen met dubbele beglazing, etc..

Indeling

Begane grond: Voortuin, ruime oprit met carport (v.v. lichtkoepel); entree/hal met o.a. een tegelvloer, meterkast, toiletruimte met toilet en fonteintje en bergkast met de witgoedaansluiting(en). Ruime woonkamer (ca. 8,04m x 3,84m) met een parketvloer; apart gelegen keuken (ca. 3,70m x 2,38m) met een tegelvloer, eenvoudige keukenopstelling en apparatuur te weten: een elektrische kookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, koelkast en dubbele diepvries. Vanuit de keuken en/of woonkamer is er toegang tot de tuin met o.a. een dubbel terras, borders met aanplant en zij-ingang. De tuin beschikt over veel privacy en biedt toegang naar de garage (ca. 5,97m x 3,04m).

Eerste verdieping: Overloop met muurkast en cv-/bergkast met opstelplaats cv-combi-installatie (huur); slaapkamer 1 (ca. 3,85m x 3,23m) met muurkasten, slaapkamer 2 (ca. 3,84m x 3,71m) met muurkasten en laminaatvloer, slaapkamer 3 (ca. 3,73m x 2,38m); badkamer (ca. 2,37m x 1,64m) met ligbad, vaste wastafel en daglichttoetreding.

Bijzonderheden: Deze woning is op toplocatie, in een van Oirsbeeks meest geliefde straten en nabij een breed scala aan voorzieningen (o.a. brede school, kinderopvang, sportboulevard, supermarkt) gelegen. Het object beschikt over kunststof en houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing. Tevens zijn er rolluiken aanwezig. De gevels zijn gereinigd en voorzien van vernieuwd voegwerk. Enige modernisering is wenselijk. Kortom, plan een bezichtiging en bekijk de mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.