Oranjeboomstraat 5, Heerlen

Vraagprijs
€ 175.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Tussenwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Heerlen
Adres
Oranjeboomstraat 5
Postcode
6413 RB
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 474 m3
Perceel oppervlakte
157 m2
Woonoppervlakte
ca. 80 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1955
Energie label
D

Delen op Social Media

Vanwege de grote belangstelling voor deze woning kunnen momenteel geen nieuwe bezichtigingen meer ingepland worden. Indien u via e-mail of via een contactaanvraag uw gegevens achterlaat zullen wij u op de reservelijst plaatsen.

In een kindvriendelijke woonomgeving nabij groengebied, uitvalswegen en voorzieningen (scholen, winkels, openbaar vervoer) gelegen; de geheel onderkelderde tussenwoning met o.a.: grotendeels kunststof kozijnen met dubbele beglazing, rolluiken, 3 slaapkamers, airco-installatie (2022), vernieuwde cv-combi-installatie (eigendom, 2022), tuin op zuid, etc..

Indeling

Souterrain: Provisiekelder 1 (ca. 3,60m x 2,30m), provisiekelder 2 (ca. 2,85m x 2,33m) v.v. de witgoedaansluitingen, spoelbak en deur naar tuin. Provisiekelder 3 (ca. 6,56m x 4,01m).

Begane grond: Voortuintje (onderhoudsvriendelijk); entree/hal met o.a. meterkast (moderne) en toiletruimte v.v. toilet en fonteintje; lichte woonkamer (ca. 6,33m x 4,00m) v.v. schuifpui en airco-installatie (2022); semi-open keuken (ca. 8m²) met L-vormige keukenopstelling en apparatuur te weten: een koelkast, keramische kookplaat (ATAG), afzuigkap, vaatwasser (Siemens) en combi-oven-magnetron. Middels een schuifpui en/of deur komt men in de achtertuin met overdekt terras, gazon, borders met aanplant en achteringang. De tuin biedt veel privacy en is op het zuiden gesitueerd.

Eerste verdieping: Overloop; slaapkamer 1 (ca. 11m²), slaapkamer 2 (ca. 3,89m x 3,21m) v.v. dubbele muurkast; slaapkamer 3 (ca. 2,28m x 2,23m) v.v. muurkast; badkamer (ca. 2,27m x 1,41m) v.v. instapdouche, toilet, vaste wastafel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken ruime zolderverdieping (nokhoogte: ca. 2,51m) met opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom/2022). Door het plaatsen van een vaste trap en dakkapel kan men eventueel een extra (slaap)kamer creëren.

Bijzonderheden: Deze geheel onderkelderde tussenwoning is nabij groengebied, uitvalswegen en voorzieningen (scholen, winkels, openbaar vervoer) gelegen. Het object is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Tevens zijn er rolluiken aanwezig. De eerste verdieping beschikt nagenoeg geheel over laminaatvloeren. De achtertuin is op zuiden gesitueerd. Kortom, de moeite van een bezichtiging waard!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.