Palmstraat 38, Heerlen

Vraagprijs
€ 149.000 k.k.
status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Heerlen
Adres
Palmstraat 38
Postcode
6413 RC
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 310 m3
Woonoppervlakte
ca. 92 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1972
Energie label
B

Delen op Social Media

Het centraal, nabij winkelcentrum, openbaar vervoer en scholen gelegen, ruime appartement (2de verdieping) met o.a. een privé-berging, dubbel balkon, kunststof kozijnen met isolerende beglazing, videofooninstallatie, separate keuken en 3 slaapkamers! Er is GEEN liftinstallatie aanwezig in het complex!

Indeling

Souterrain: Ruime privé-berging (ca. 8m²).

Begane grond: Gezamenlijke entree met brievenbussen, videofoon-/bellentableau en trappenhuis alsmede de toegang tot de achterkant van het complex en de bergingen.

Tweede verdieping: Privé-entree met o.a. meterkast; riante hal met o.a. bergkast en toiletruimte v.v. toilet en fonteintje; slaapkamer 1 (ca. 4,11m x 2,42m), slaapkamer 2 (ca. 4,11m x 2,42m), slaapkamer 3 (ca. 3,71m x 3,38m) met balkon (ca. 3,25m x 1,46m). Deze derde slaapkamer kan ook bij de woonkamer betrokken worden. Woonkamer (ca. 7,12m x 3,74m) met balkon (ca. 3,25m x 1,46m). Badkamer (ca. 2,00m x 1,68m/1,32m) met instapdouche en vaste wastafel. Apart gelegen royale keuken (ca. 13m²) met de witgoedaansluiting en eenvoudig keukenblok met apparatuur te weten: een gastoestel en koel-/vriescombinatie. Tevens bevindt zich hier de opstelplaats van de cv-combi-installatie (eigendom, 2011).

Bijzonderheden: Dit ruime appartement is gelegen in Heerlen-Noord in de wijk “Passart” op de grens met “Heerlerheide”, nabij winkels, scholen en openbaar vervoer. Het object is voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. Er zijn 3 slaapkamers aanwezig waarvan één makkelijk bij de woonkamer kan worden betrokken. Aan beide zijden is er een balkon (v.v. zonnescherm) aanwezig. De videofooninstallatie biedt u een extra stukje veiligheid. Het appartement is grotendeels voorzien van laminaatvloeren. De VvE-bijdrage bedraagt €142,75 per maand. Kortom, de moeite van een bezichtiging waard!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.