Pastoor Savelbergstraat 100, Brunssum

Vraagprijs
€ 179.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Brunssum
Adres
Pastoor Savelbergstraat 100
Postcode
6441 AP
Slaapkamers
2
Inhoud
ca. 225 m3
Woonoppervlakte
ca. 80 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1988

Delen op Social Media

Praktisch en centraal wonen! In centrum van Brunssum gelegen appartement (1e verdieping) met lift, twee slaapkamers, balkon, royale privé-berging en privé-parkeerplaats.

Indeling

Souterrain: Privé-berging (ca.18m²!!), privé-parkeerplaats.

Begane grond: Entree, gezamenlijke entree, hal met videofoon-bellentableau, brievenbussen en toegang naar trappenhuis en lift.

Eerste verdieping: Privé-entree, hal met een parketvloer. Slaapkamer 1 (ca. 10m²), slaapkamer 2 (ca. 8,5m²). toiletruimte met toilet en fonteintje; berging met opstelplaats cv-combi-installatie (huur). Geheel betegelde badkamerruimte (ca. 4,5m²) met douche, vaste wastafel, wandradiator en de witgoedaansluiting. Woonkamer (ca. 26m²) met een parketvloer en toegang naar het balkon. Keuken (ca. 5m²) met L-vormige keukenopstelling met rvs spoelbak en apparatuur (o.a. Siemens) te weten: een combi-oven/magnetron, gaskookplaat, wasemkap, koelkast en vaatwasser.

BIJZONDERHEDEN: Dit appartement is in het centrum van Brunssum, nabij winkels, horeca, openbaar vervoer en de Brunssummerheide gelegen. Deze woning (1e verdieping) is via trap en lift bereikbaar. Groot pluspunt is naast de privé-parkeerplaats; de grote berging (ca. 18m²!). Dus stallingsruimte is voldoende voorhanden. De kozijnen zijn van hardhout met isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. De bijdrage voor de Vereniging van Eigenaren bedraagt €118,- per maand.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.