Plein 13, Merkelbeek

Vraagprijs
€ 239.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Geschakelde woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Merkelbeek
Adres
Plein 13
Postcode
6447 CA
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 594 m3
Perceel oppervlakte
150 m2
Woonoppervlakte
ca. 110 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1964
Energie label
D

Delen op Social Media

In het geliefde Merkelbeek nabij natuur en voorzieningen (o.a. basisschool) gelegen ruim uitgebouwd en geschakeld woonhuis met o.a. een ruime woonkamer, vernieuwde keuken, 4 slaapkamers, een garage, patiotuin op zuid en isolerende beglazing.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 6,5m²).

Begane grond: Voortuin, entree, hal meterkast (modern), geheel betegelde toiletruimte met wandcloset, fonteintje en daglichttoetreding. Nagenoeg nieuwe keuken (ca. 7,5m²) met moderne keukenopstelling voorzien van inbouwapparatuur t.w. een inductie-kookplaat, wasemkap, oven en vaatwasser. Uitgebouwde woonkamer (ca. 40m²) met een Noorse leistenen vloer en schuifpui naar de vrij gelegen compacte patiotuin. Berging (ca. 7m²) met de witgoedaansluiting en toegang naar de tuin. Inpandig bereikbare garage (ca. 20m²) met verwarming en spoelbak.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 14,5m²), slaapkamer 2 (ca. 15,5m²), slaapkamer 3 (ca. 9,5m²), slaapkamer 4 (ca. 7,5m²). Geheel betegelde badkamerruimte met douche, toilet, badmeubel/vaste wastafel, wandradiator, inbouwspots en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken zolderruimte met opstelplaats cv-installatie.

Bijzonderheden: Deze ruime geschakelde woning is in het geliefde dorp Merkelbeek nabij natuur en voorzieningen (o.a. basisschool) gelegen. De landelijke, doch centrale ligging is het ideale startpunt voor mooie wandel- en fietstochten in Beekdaelen, Windraak en Duitsland. Deze woning is ruim uitgebouwd (royale woonkamer) en beschikt over een garage, kelder en zolder. Dus berg- en hobbyruimte is voldoende voorhanden! Verder zijn er 4 slaapkamers aanwezig. De patiotuin is op het zuiden gesitueerd. De houten en kunststof kozijnen zijn grotendeels voorzien van isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. Dus royaal wonen op een mooie plek! Maak een afspraak en laat u verder overtuigen!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.