Prinsenbaan 179, Koningsbosch

Vraagprijs
€ 319.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Vrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Koningsbosch
Adres
Prinsenbaan 179
Postcode
6104 BE
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 573 m3
Perceel oppervlakte
980 m2
Woonoppervlakte
ca. 110 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1966
Energie label
F

Delen op Social Media

Centraal aan de doorgaande weg in het landelijke en bosrijke Koningsbosch, nabij goede basisvoorzieningen en uitvalswegen gelegen; het ruim vrijstaand en geheel onderkelderd woonhuis op riant perceel (ca. 980m²) met onder andere: een garage, lange oprit, tuinkamer/serre, 4 slaapkamers, moderne badkamer, ruim souterrain met veel mogelijkheden, etc..

Indeling

Souterrain: Provisiekelder 1/wasruimte (ca. 3,36m x 3,34m); provisiekelder 2 (ca. 3,42m x 3,35) met opstelplaats cv-installatie (defect) en boiler (eigendom); hobbyruimte (ca. 6,88m x 3,60m) met toegang naar tuin. Het souterrain biedt een prima stahoogte.

Begane grond: Voortuin, lange oprit, entree/hal (ca. 7m²) met o.a. tegelvloer, meterkast en toiletruimte v.v. toilet en fonteintje; lichte woonkamer (ca. 6,97m x 3,68m) met laminaatvloer; apart gelegen keuken (ca. 3,44m x 3,43m) met een eenvoudige keukenopstelling en apparatuur te weten: een keramische kookplaat, afzuigkap, magnetron en koelkast; tuinkamer/serre (ca. 3,04m x 2,62m). Vanuit de serre is er toegang tot de ruime (ca. 53m lang) achtertuin v.v. zij-ingang, berging, borders met aanplant, gazon, diverse stallingen en een garage (ca. 6,04m x 3,44m) v.v. tegelvloer. De tuin biedt veel privacy en is op zuid-oost gesitueerd.

Eerste verdieping: Overloop; slaapkamer 1 (ca. 3,80m x 3,70m) v.v. laminaatvloer, slaapkamer 2 (ca. 3,70m x 3,07m) v.v. laminaatvloer, slaapkamer 3 (ca. 3,46m x 2,02) v.v. laminaatvloer, slaapkamer 4 (ca. 3,43m x 2,10); geheel betegelde moderne badkamer (ca. 1,63m x 1,23m) met instapdouche en vaste wastafel in badmeubel.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken riante zolderverdieping (nokhoogte: 2,10m). Door het plaatsen van een vaste trap en een dakkapel kan men eventueel een extra (slaap)kamer creëren.

Bijzonderheden: Centraal aan de doorgaande weg in Koningsbosch gelegen ruim vrijstaand en geheel onderkelderd woonhuis op riant perceel (ca. 980m²). Koningsbosch is zeer landelijk gelegen nabij de bossen: Het Haeselaar, Bos en Broek en De Kuyper. Uitvalswegen richting Brunssum, Sittard, Echt, Roermond en Duitsland zijn goed en snel bereikbaar. U wandelt of fietst zo de groene omgeving in en de landelijke omgeving biedt rust en woongenot. Tevens zijn er goede basisvoorzieningen in de directe nabijheid zoals een basisschool, gemeenschapshuis, huisarts, bakker, diverse boerderijwinkels, meerdere horecagelegenheden en diverse sportverenigingen. Het object beschikt nagenoeg geheel over (hard)houten kozijnen met deels dubbele beglazing en rolluiken. Door de aanwezigheid van een ruim souterrain zijn er veel gebruiksmogelijkheden (o.a. hobbyruimte, feestruimte, opslag, mancave, kantoor, etc.). Kortom, maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.