Provincialeweg Zuid 105, Oirsbeek

Vraagprijs
€ 284.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Provincialeweg Zuid 105
Postcode
6438 BC
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 401 m3
Perceel oppervlakte
390 m2
Woonoppervlakte
ca. 100 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1958
Energie label
E

Delen op Social Media

In het geliefde Oirsbeek, centraal en nabij een uitgebreid voorzieningenpakket gelegen; de twee-onder-een-kapwoning met onder andere een geïsoleerde garage, ruime tuin op zuid-west, aluminium kozijnen met dubbele beglazing, 6 airco’s (Daikin), vernieuwd schilderwerk buitengevels (2016), vernieuwde cv-combi-installatie (eigendom/2019), 4 slaapkamers, provisiekelder, etc..

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (3,66m x 2,22m) met opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom, 2019).

Begane grond: Onderhoudsvriendelijke voortuin, royale oprit voor meerdere auto’s, entree/hal met o.a. meterkast (moderne) en moderne toiletruimte met wandcloset en fonteintje; speels ingedeelde woonkamer (ca. 36m2) v.v. 2 airco’s; apart gelegen keuken (ca. 3,89m x 2,28m) v.v. eenvoudige keukenopstelling zonder apparatuur. Tevens bevindt zich hier de witgoedaansluiting. Middels een deur vanuit de woonkamer en/of keuken is er toegang naar de ruime achtertuin met terras, border met aanplant en zij-ingang. De tuin biedt veel privacy en is op zuid-west gesitueerd. Geïsoleerde garage/hobbyruimte (ca. 5,65m x 2,54m, inpandige maat) v.v. kleine vliering.

Eerste verdieping: Overloop v.v. berging (voormalige badkamer); slaapkamer 1 (ca. 3,90m x 2,53m) v.v. airco-installatie, slaapkamer 2 (ca. 3,58m x 2,84m) v.v. airco-installatie en toegang naar balkon, slaapkamer 3 (ca. 3,58m x 3,28m) v.v. airco-installatie, slaapkamer 4 (ca. 3,91m x 2,34m) v.v. airco-installatie en muurkast.

Tweede verdieping: Lage bergzolder via een luik te bereiken.

Bijzonderheden: Deze twee-onder-een-kapwoning is in het geliefde Oirsbeek gelegen. Oirsbeek heeft een relatief hoog voorzieningenniveau. Winkels (2 supermarkten), horeca, brede-school, sportaccommodaties en verbinding openbaar vervoer liggen op loopafstand. Dat geldt ook voor fraaie wandel-/ en fietsgebieden. Het object is voorzien van aluminium kozijnen met dubbele beglazing. Tevens zijn er 6(!) airco’s (verwarmen en koelen) en een alarminstallatie (2020) aanwezig. Ook is het voegwerk deels vernieuwd en het buitenschilderwerk compleet vernieuwd in het jaar 2016. Enige modernisering is wenselijk. Kortom, maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.