Provincialeweg Zuid 63, Oirsbeek

Vraagprijs
€ 298.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Vrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Provincialeweg Zuid 63
Postcode
6438 BB
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 670 m3
Perceel oppervlakte
625 m2
Woonoppervlakte
ca. 121 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1954

Delen op Social Media

Aan de doorgaande weg in Oirsbeek, op loopafstand van een uitgebreid voorzieningenpakket (o.a. winkels, openbaar vervoer, sportaccommodaties) en op een royaal perceel (625m²) gelegen; het ruim vrijstaand woonhuis met onder andere: multifunctionele ruimtes (mogelijkheid combinatie wonen/werken), ruime woonkamer (ca. 40m²), 3 slaapkamers, houten kozijnen met dubbele beglazing, dubbele provisiekelder, riante achtertuin op zuid-west, etc..

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 4,69m x 2,00m).

Begane grond: Lange oprit; voortuin, entree/hal (ca. 7m²) met o.a. meterkast en geheel betegelde toiletruimte met wandcloset en fonteintje; ruime L-vormige woonkamer (ca. 40m²); apart gelegen keuken (ca. 3,89m x 2,84m) v.v. eenvoudige keukenblok en apparatuur te weten: een gaskookplaat, afzuigkap, heteluchtoven, diepvries en koelkast; bijkeuken (ca. 2,84m 2,45m) v.v. plavuizen vloer en trap naar de cv-/wasruimte (ca. 6,47m x 2,89m) met opstelplaats cv-ketel (eigendom, 2001) en de witgoedaansluitingen. Tevens is er vanuit de bijkeuken toegang tot de riante achtertuin (Z-W) met groot terras, borders met aanplant, gazon, inbouwtrampoline en zij-ingang. De tuin beschikt over veel privacy en biedt verder toegang tot diverse ruimtes: riante berging/werkplaats (ca. 50m²) met extra provisiekelder (ca. 19m²); berging (ca. 2,50m x 2,50m); berging (ca. 3,98m x 3,16m).

Eerste verdieping: Overloop (ca. 2,46m x 1,27m), slaapkamer 1 (ca. 4,12m x 3,89/3,32m) met muurkast, slaapkamer 2 (ca. 3,96m x 3,86m) met muurkast, slaapkamer 3 (ca. 2,93m x 2,50m); geheel betegelde badkamer (ca. 2,19m x 2,15m) met instapdouche, wandcloset, vaste wastafel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een luik te bereiken vliering.

Bijzonderheden: Het ruim vrijstaand woonhuis is gelegen in het sfeervolle kerkdorp Oirsbeek, nabij fraaie wandel- en fietsgebieden en het uitgebreide voorzieningenniveau dat Oirsbeek kenmerkt. Winkels, scholen, kinderopvang, openbaar vervoer, uitvalswegen en sportvoorzieningen liggen in de directe nabijheid. Heb object beschikt over een ruim perceel (625m²) en is nagenoeg geheel voorzien van houten kozijnen met dubbele beglazing. Tevens is er spouwmuurisolatie aanwezig. De woonkamer is voorzien van een mooie Noorse leistenen vloer met vloerverwarming. De multifunctionele ruimtes zijn ideaal als bijvoorbeeld werkplaats, stalling, kantoor of een combinatie hiervan. Kortom, maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatiever- schillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoe- ren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particulie- re verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde platte- grond dient uitsluitend als globale indicatie/visuali- satie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.