Rector Fischerstraat 52, Landgraaf

Vraagprijs
€ 165.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Tussenwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Landgraaf
Adres
Rector Fischerstraat 52
Postcode
6374 TK
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 368 m3
Perceel oppervlakte
248 m2
Woonoppervlakte
ca. 77 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Bouwjaar
1932
Energie label
G

Delen op Social Media

MET GROTE GARAGE! In Ubach over Worms gelegen uitgebouwde tussengelegen woning met o.a. een ruime woonkamer/keuken (ca. 40m²), 3 slaapkamers, lange tuin, grote garage en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 10m²).
Begane grond: Voortuin, entree, hal, meterkast, woonkamer (ca. 27m²) met een laminaatvloer; keuken (ca. 12m²) met L-vormige keukenopstelling en apparatuur t.w. een gaskookplaat en wasemkap. Badkamer met douche, toilet en vaste wastafel in meubel. Gemetselde berging (ca. 9,5m²) met geiser en een plavuizen vloer. Lange tuin (ca. 31m!) met terras, borders met aanplant en toegangspoort. Royale garage (ca. 29m²!) met elektrisch bedienbare sectionaalpoort en daglicht.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 11m²), slaapkamer 2 (ca. 9m²), slaapkamer 3 (ca. 5m²).

Bijzonderheden: MET GROTE GARAGE! Deze uitgebouwde tussengelegen woning is in Ubach over Worms nabij voorzieningen als winkels, scholen en sportaccommodaties gelegen. De ontsluiting van de wijk is door de nieuwe Binnen- en Buitenring prima. Ook ligt zeer fraaie natuur in de directe nabijheid. Door de uitbouw is de woonkamer/keuken (ca. 40m²) ruim te noemen. De grote garage is tevens een echte meerwaarde. De kozijnen zijn van kunststof en zijn voorzien van isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken (voorzijde woonkamer elektrisch bedienbaar) aanwezig. De eerste verdieping is voorzien van laminaatvloeren. Enige modernisering wenselijk (verwarming middels gaskachels). Kortom: maak een afspraak en laat u verder informeren over de mogelijkheden welke deze woning te bieden heeft.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.