Rene Van Oranjestraat 8, Sittard

Vraagprijs
€ 259.000 k.k.
status
Onder bod
Type
Halfvrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Sittard
Adres
Rene Van Oranjestraat 8
Postcode
6137 HL
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 543 m3
Perceel oppervlakte
232 m2
Woonoppervlakte
ca. 127 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1986
Energie label
C

Delen op Social Media

Wegens enorme belangstelling voor deze woning is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen. U kunt zich wel aanmelden voor de reservelijst door een e-mail te sturen.

In de geliefde wijk ‘Kemperkoul’, rustige en nabij voorzieningen/natuur gelegen; de verrassend (ca. 543m³) ruime en goed verzorgde twee-onder-een-kapwoning met onder andere: een garage, kunststof kozijnen met isolerende beglazing en maar liefst vijf! slaapkamers.

Indeling

Begane grond: Voortuin, oprit, overdekte entree, hal, meterkast, toiletruimte met toilet en fonteintje; L-vormige woonkamer (ca. 35m²). Keuken (ca. 5,5m²) met L-vormige keukenopstelling met rvs spoelbak en apparatuur (o.a. Siemens) te weten: een inductie-kookplaat, rvs wasemkap, vaatwasser, koelkast en oven. Bijkeuken (ca. 5,5m²) met de witgoedaansluiting. Garage (ca. 18m²) met vliering. Tuin (zuid-oost) met terras en gazon.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 9m²), slaapkamer 2 (ca. 16m²), slaapkamer 3 (ca. 9m²). Badkamer (ca. 6m²) met ligbad, aparte douche, badmeubel/vaste wastafel, toilet en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken. Overloop met bergkast. Technische-bergruimte met opstelplaats cv-combi-installatie (Nefit eigendom 2019). Slaapkamer 4 (ca. 12m²) met dakkapel en inbouwspots. Slaapkamer 5 (ca. 12m²) met dakkapel en inbouwspots.

BIJZONDERHEDEN: Verrassend ruim! Deze royale (ca. 543m³!) en goed verzorgde twee-onder-een-kapwoning is in de geliefde wijk ‘Kemperkoul’, rustig, nabij voorzieningen (winkels/openbaar vervoer, school) en nabij natuur (mooie wandel- en fietsgebieden gelegen. Dit object biedt maar liefst vijf! slaapkamers. De garage beschikt daarnaast over een vliering, dus bergruimte is voldoende voorhanden. De kozijnen zijn van hout en kunststof (draai-kiep) en beschikken over isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig (deels elektrisch bedienbaar). De begane grond, eerste en tweede verdieping beschikken grotendeels over fraaie doorlopende laminaatvloeren (brede stroken). Het dak en de spouw zijn geïsoleerd. Een leuke woning op een leuke plek!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatiever- schillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde platte- grond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.