Roland Holststraat 2, Landgraaf

Vraagprijs
€ 200.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Hoekwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Landgraaf
Adres
Roland Holststraat 2
Postcode
6374 GX
Slaapkamers
2
Inhoud
ca. 380 m3
Perceel oppervlakte
192 m2
Woonoppervlakte
ca. 98 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1934

Delen op Social Media

Nabij een winkelcentrum, scholen, natuur en uitvalswegen gelegen; de goed verzorgde en uitgebouwde hoekwoning met o.a. een royale woonkamer/keuken (ca, 46m2), 2 slaapkamers, tuin op zuidoosten, 17 zonnepanelen (eigendom), airconditioning en kunststof kozijnen met isolerende beglazing (HR++).

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 9m2).

Begane grond: Onderhoudsvriendelijke voortuin, entree, hal, meterkast (modern), ruime toiletruimte met wandcloset en fonteintje. Uitgebouwde woonkamer (ca. 40m2!) met airconditioning, driedubbele wandradiator, lichtkoepel en schuifpui naar het overdekt terras. Semi-open keuken (ca. 6m2) met wandradiator, U-vormige keukenopstelling (ca. 2016) met apparatuur (o.a. Bosch) t.w.: een vaatwasser, koelkast, oven, losse magnetron, keramische kookplaat en wasemkap. CV-berg-doucheruimte (ca. 6m2) met douchecel, opstelplaats cv-combi-installatie (huur) en de witgoedaansluiting. Omheinde tuin op zuidoost met zij-ingang, kunstgras gazon, tuinberging (met elektrisch rolluik) en overdekt terras (ca. 10m2, met zeil af te sluiten)

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 11m2), slaapkamer 2 (ca. 12,5m2) met airconditioning en beide slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Badkamer (ca. 3m2) met ligbad en wandradiator. Toiletruimte met wandcloset en badmeubel/vaste wastafel.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken bergruimte.

Bijzonderheden: Deze goed verzorgde hoekwoning is nabij een winkelcentrum, scholen, natuur (Brunssummerheide), openbaar vervoer en uitvalswegen (o.a. Binnenring) gelegen. Dit uitgebouwde object beschikt o.a. over een royale woonkamer/keuken (ca, 46m2) en een zonnige tuin. De 17 zonnepanelen (eigendom) leveren een behoorlijke kostenbesparing! De airconditioning zorgt voor de nodige verkoeling. De kunststof kozijnen (draai kiep) zijn voorzien van isolerende beglazing (HR++). Een raam (voorzijde begane grond) is voorzien van tripple glas. Het dak is tevens geïsoleerd. Dat geldt ook grotendeels voor de vloeren. De gevels zijn ca. 5 jaren geleden gevoegd, gereinigd en geïmpregneerd. Het raam van de woonkamer (straatkant) is voorzien van een elektrisch bedienbaar rolluik. De badkamer en de keuken beschikken over elektrisch bedienbare screens. Kortom een leuke woning op een centrale plek!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatiever- schillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoe- ren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particulie- re verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde platte- grond dient uitsluitend als globale indicatie/visuali- satie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.