Romeinenstraat 28, Kerkrade

Vraagprijs
€ 275.000 k.k.
status
Onder bod
Type
Tussenwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Kerkrade
Adres
Romeinenstraat 28
Postcode
6466 CM
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 600 m3
Perceel oppervlakte
195 m2
Woonoppervlakte
ca. 145 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1940
Energie label
D

Delen op Social Media

Vanwege de grote belangstelling voor deze woning kunnen momenteel geen nieuwe bezichtigingen meer ingepland worden. Indien u via e-mail of via een contactaanvraag uw gegevens achterlaat zullen wij u op de reservelijst plaatsen.

Modern en karakteristiek perfect gecombineerd! In een kindvriendelijke woonwijk nabij voorzieningen (winkels, scholen) gelegen instapklaar geschakeld woonhuis (nagenoeg geheel gemoderniseerd in 2021-2022) met onder andere 4 slaapkamers, woonkamer en suite, luxe keuken en dubbele badkamer, vernieuwde elektra, 20 zonnepanelen (eigendom), spouw-/dak- en plafondisolatie, zij-ingang, etc..

Souterrain: Provisiekelder 1 (ca. 7,5m²), provisiekelder 2 (ca. 13m²).

Begane grond: Entree met mooie voordeur met glas in lood afwerking. Ruime hal (ca. 15m²) met trappenhuis en Phillips WelcomeEye belsysteem. Woonkamer en suite met fraaie schuifdeuren (ca. 28m²) en betonlook vloerafwerking. Toiletruimte met wandcloset (spaarknop) en fonteintje. Keuken (ca. 15m², incl. vloerverwarming) met moderne keukenopstelling en apparatuur (o.a. BORA) te weten: een inductie-kookplaat met inbouw BORA circulaire afzuiging, combi-oven-magnetron, vaatwasser, koelkast en vriezer. Wasruimte met opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom). Lange tuin met terras, berging en zij-ingang.

Eerste verdieping: Ruime overloop, slaapkamer 1 (ca. 12m²) met airconditioning (ook verwarming), slaapkamer 2 (ca. 14,5m²) met airconditioning (ook verwarming). Luxe badkamer 1 (ca. 6,5m²) met royale inloop (regen)douche, wandcloset, badmeubel met vaste wastafel, fraaie spiegel met verwarming en dimfunctie, elektrische vloerverwarming, inbouwspots, mechanische ventilatie en daglichttoetreding. De eerste verdieping is grotendeels voorzien van mooie en praktische PVC vloeren.

Tweede verdieping: Overloop, luxe badkamer 2 (ca. 6,5m²) met groot vrijstaand ligbad, badmeubel/vaste wastafel met spiegel (met verwarmings- en dimfunctie), wandcloset (spaarknop), inbouwspots en daglichttoetreding. Slaapkamer 3 (ca. 9,5m²) met een PVC vloer en airconditioning (ook verwarming). Walk-in closet of 4e slaapkamer (ca. 8m²).

Bijzonderheden: Dit instapklare woonhuis is in een kindvriendelijke woonwijk (Kerkrade West) nabij voorzieningen (winkels, scholen) gelegen. Ook de praktische Buitenring en fraaie natuur met wandel- en fietsgebieden zijn snel bereikbaar. Dit object is nagenoeg geheel gemoderniseerd in de jaren 2021 en 2022. Zo zijn onder meer de keuken, badkamers (o.a. Hans Grohe materialen), toilet (Grohe), wanden, vloeren, elektra (afwerking met Merk Gira 52 in mat zwart), leidingwerk en schilderwerk aangepakt. De 20 zonnepanelen (in 2 strings, eigendom) zorgen voor de nodige energiebesparing. De spouw-/dak- en plafondisolatie dragen uiteraard ook hieraan bij. Tevens zijn er 3 airco-units aanwezig welke kunnen koelen en verwarmen. Warm water wordt verzorgd door twee 150 liter boilers. De kozijnen zijn grotendeels van kunststof en zijn voorzien van isolerende beglazing (deels HR++). Elke verdieping beschikt over een WIFI-versterker. Daarnaast blijft de fraaie fase-rail verlichting en het alarmsysteem achter. Kortom; een prachtige woning waarin karakteristiek en modern heel mooi gecombineerd zijn! Maak een afspraak en laat u verder overtuigen!


Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.