Rotscherweg 9, Landgraaf

Vraagprijs
€ 175.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Hoekwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Landgraaf
Adres
Rotscherweg 9
Postcode
6373 XP
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 483 m3
Perceel oppervlakte
165 m2
Woonoppervlakte
ca. 122 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk
Bouwjaar
1920
Energie label
F

Delen op Social Media

Aan de rand van Landgraaf, nabij natuur (Brunssummerheide) en uitvalswegen gelegen; de ruime hoekwoning (nagenoeg geheel te moderniseren) met sfeervolle uitstraling, 4 slaapkamers, tuin op zuidwest, oprit voor meerdere auto's en hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 13m2) met een plavuizen vloer.

Begane grond: Oprit geschikt voor meerdere auto's. Entree, hal, meterkast (modern), woonkamer verdeeld in zit- en eetgedeelte (ca. 26m²) met een plavuizen vloer. Keukenruimte (ca. 7m²) met keukenopstelling en apparatuur, te weten een koelkast, oven, keramische kookplaat en wasemkap. Berging met de witgoedaansluiting. Toiletruimte met toilet en fonteintje. Tuin op zuidwest met zij-ingang.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 9,5m²), slaapkamer 2 (ca. 8,5m²), slaapkamer 3 (ca. 15,5m²). Geheel betegelde badkamerruimte (ca. 7m²) met hoekbad, douche, toilet, badmeubel/vaste wastafel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken. Slaapkamer 4 (ca. 18m²) met extra bergkast. Hobbykamer (ca. 7m²) met berging en cv-ruimte met opstelplaats cv-/combi-installatie (ca. 2016).

Bijzonderheden: Deze hoekwoning is aan de rand van Landgraaf, nabij natuur (o.a. Brunssummerheide), voorzieningen (winkels, scholen, openbaar vervoer) en uitvalswegen (Binnen- en Buitenring) gelegen. Dit object beschikt over 4 slaapkamers en een hobbyruimte. Dus gebruiksmogelijkheden zijn voldoende voorhanden. De tuin op zuidwest ligt vrij aan de achterzijde. De oprit is geschikt voor meerdere auto's. De kozijnen zijn grotendeels van hardhout en voorzien van isolerende beglazing. Enige modernisering is wenselijk.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.