Rozenhof 21, Brunssum

Vraagprijs
€ 150.000 k.k.
status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Brunssum
Adres
Rozenhof 21
Postcode
6446 LB
Slaapkamers
2
Inhoud
ca. 240 m3
Woonoppervlakte
ca. 76 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1983
Energie label
C

Delen op Social Media

Op een rustige woonlocatie op loopafstand van het centrum van Treebeek; het keurig verzorgd appartement (eerste verdieping) met o.a. een genummerde privé-parkeerplaats, privé-berging, 2 slaapkamers, luxe toiletruimte (2022), rolluiken en een riant balkon (Z-W).

Indeling

Begane grond: Gezamenlijke entree met o.a. brievenbussen, intercominstallatie, trappenhuis en lift. Privé-berging (ca. 4,45m x 1,80m). Een eigen genummerde parkeerplaats.

Eerste verdieping: Gezamenlijke overloop / galerij, entree/hal met o.a. cv-ruimte met opstelplaats cv-combi-installatie (huur), luxe (geheel betegelde) toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje; slaapkamer 2 (ca. 2,78m x 2,50m). Woonkamer met open keuken (totaal ca. 38m²) met airco-installatie (2022) en toegang tot het ruime balkon (ca. 5,15m x 2,11m) v.v. elektrisch zonnescherm. De open keuken beschikt over een L-vormige keukenopstelling en apparatuur te weten: een oven, gaskookplaat en afzuigkap. Tussenportaal met o.a. bergruimte; ruime slaapkamer 1 (ca. 4,77m x 3,55m). Geheel betegelde badkamer (ca. 3,01m x 1,73m) v.v. vaste wastafel in badmeubel, ruime instapdouche, designradiator en de witgoedaansluitingen.

Bijzonderheden: Dit keurig verzorgd appartement is op een rustige woonlocatie, nabij diverse voorzieningen gelegen. Het object beschikt nagenoeg geheel over houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing. Tevens zijn er rolluiken aanwezig (grotendeels elektrisch). Het appartement is nagenoeg geheel voorzien van laminaatvloeren. Het ruime balkon aan de voorzijde is op zuid-west gesitueerd. De maandelijkse bijdrage aan de Vereniging van Eigenaren bedraagt €235,82. De privé-parkeerplaats ligt voor het complex en het complex beschikt tevens over een liftinstallatie.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.