Schandelerboord 9d, Heerlen

Vraagprijs
€ 109.000 k.k.
status
Verkocht
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Heerlen
Adres
Schandelerboord 9d
Postcode
6415 PX
Slaapkamers
1
Inhoud
ca. 200 m3
Woonoppervlakte
ca. 52 m2
Onderhoud binnen
Redelijk tot goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1976
Energie label
B

Delen op Social Media

MET GARAGE! Ideaal voor beleggers, maar ook voor eigen bewoning! Nabij Heerlen centrum met al haar voorzieningen (winkels, schouwburg, horeca, openbaar vervoer etc.) gelegen appartement met onder andere: één slaapkamer, complete badkamer, balkon, separate berging en garage!

INDELING

Begane grond: Openbare parkeerplaatsen. Gezamenlijke entree en hal met brievenbussen en bellentableau. Privé-berging. Garage (ca. 18m²).

Eerste verdieping: Privé-entree, hal, slaapkamer (ca. 12,5m²) met o.a. cv-berging (huurketel) en muurkast. Badkamer (ca. 5m²) met ligbad-/douchecombinatie, wandcloset, vaste wastafel en de witgoedaansluiting. Woonkamer/open keuken (ca. 27m²) met toegang naar het overdekt balkon (ca. 5m²). De open keuken is voorzien van een keukenopstelling met apparatuur te weten: een keramische kookplaat, wasemkap en koelkast.

BIJZONDERHEDEN: Dit appartement is nabij Heerlen centrum met al haar voorzieningen (winkels, schouwburg, horeca, openbaar vervoer etc.) gelegen. Dit object beschikt over één slaapkamer. De houten kozijnen zijn deels voorzien van isolerende beglazing. Voor het overgrote deel is dit appartement voorzien van laminaatvloeren. Er is een separate berging en een garage beschikbaar. Dus bergruimte is voldoende voorhanden! Zowel voor beleggers als ook voor eigen bewoning interessant! De bijdrage voor de vereniging van eigenaren bedraagt €50,- per maand.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.