Schildstraat 8, Brunssum

Vraagprijs
€ 268.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Tussenwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Brunssum
Adres
Schildstraat 8
Postcode
6444 XM
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 616 m3
Perceel oppervlakte
287 m2
Woonoppervlakte
ca. 119 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1937

Delen op Social Media

Op centrale locatie, nabij winkelvoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen (Binnen- en Buitenring) gelegen nagenoeg compleet gerenoveerd woon-/werkobject met onder andere een commerciële ruimte (ca. 125m²), een royale bovenwoning met 3 slaapkamers en een achterterrein (achteringang).

Indeling

Souterrain: Provisiekelder 1 (ca. 17m²), provisiekelder 2 (ca. 18m²)

Begane grond: Privé-entree bovenwoning, ruime hal met een plavuizen vloer, meterkast, trappenhuis naar verdieping. Entree, commerciële ruimte (ca. 125m²) incl. kitchenette, toiletruimte, meterkast en cv-ruimte (opstelplaats cv-/combi-installatie). Deze ruimte is voorzien van een plavuizen vloer en beschikt over een ontsluiting via een poort naar het afgesloten binnen-/parkeerterrein met achteringang.

Eerste verdieping: Overloop met toegang naar dakterras, toiletruimte, cv-ruimte met opstelplaats cv-/combi-installatie. Woonkamer (ca. 31m²) met een fraaie laminaatvloer. Keuken (ca. 11,5m²) met een moderne keukenopstelling (2018) met apparatuur te weten een koelkast, oven, inductiekookplaat, wasemkap en vaatwasser.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken. Overloop, slaapkamer 1 (ca. 15,5m²), slaapkamer 2 (ca. 15m²), slaapkamer 3 (ca. 12,5m²); badkamer met douche, toilet en dubbele vaste wastafel.
Zolderruimte middels een luik te bereiken.

Bijzonderheden: Dit woon-/werkobject is op centrale locatie, nabij winkelvoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen (Binnen- en Buitenring) gelegen. Dit pand is uitermate geschikt als beleggingsobject of de combinatie wonen-werken! De afgelopen jaren heeft er een nagenoeg complete renovatie plaatsgevonden. Wanden (stucwerk), vloeren, plafonds, elektra, keuken, verwarming, sanitair, schilderwerk, platte dak, etc. zijn aangepakt! De kozijnen zijn van kunststof met isolerende beglazing (deels HR++). De daken zijn geïsoleerd. Het afgesloten achterterrein is enorm praktisch voor laden lossen of het parkeren van auto's. Zowel de commerciële ruimte als ook de bovenwoning beschikken over een eigen meterkast. Kortom: een multifunctioneel object met hoog afwerkingsniveau!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.