Stadhouderstraat 16, Heerlen

Vraagprijs
€ 115.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Tussenwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Heerlen
Adres
Stadhouderstraat 16
Postcode
6411 TX
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 225 m3
Perceel oppervlakte
79 m2
Woonoppervlakte
ca. 60 m2
Onderhoud binnen
Matig
Onderhoud buiten
Matig
Bouwjaar
1930
Energie label
F

Delen op Social Media

Op steenworp afstand van het winkelcentrum van Heerlen gelegen, de geheel te moderniseren/renoveren tussenwoning met tuin en achteringang.

Indeling

Begane grond: Entree, hal, meterkast, woonkamer/open keuken (ca. 23m²) met een plavuizen vloer en trapkast. Er is geen keukeninrichting. Portaal, toiletruimte met toilet en fonteintje; doucheruimte met vaste wastafel. Tuin met gemetselde berging (opstelplaats cv-installatie en de witgoedaansluiting). Tevens bevindt zich hier de achteringang.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 7m²), slaapkamer 2 (ca. 7m²), slaapkamer 3 (ca. 7m²).

Bijzonderheden: Deze tussengelegen woning is op steenworp afstand van het winkelcentrum van Heerlen gelegen. Voorzieningen zoals winkels, horeca, cultuur, scholen en openbaar vervoer (treinstation) liggen op loopafstand. De kozijnen zijn deels van kunststof en voorzien van isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. Deze woning dient geheel gemoderniseerd/gerenoveerd te worden.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.