Treebeekstraat 183, Brunssum

Vraagprijs
€ 175.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Tussenwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Brunssum
Adres
Treebeekstraat 183
Postcode
6446 XT
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 426 m3
Perceel oppervlakte
781 m2
Woonoppervlakte
ca. 105 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1917

Delen op Social Media

In de geliefde wijk Treebeek, nabij een uitgebreid voorzieningenpakket (winkels, scholen, openbaar vervoer) gelegen gerenoveerd (buitenzijde) woonhuis met o.a. een mooie uitstraling, 4 slaapkamers (zolder via vaste trap), hardhouten kozijnen met isolerende beglazing en een lange tuin.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 7,5m²).

Begane grond: Voortuin, entree, hal met authentiek trappenhuis, meterkast (vernieuwd), toiletruimte met toilet (spaarknop) en fonteintje, berging (ca. 7m²). Woonkamer (ca. 26m²) met hoge plafonds. Keukenruimte (ca. 11m²) met keukenopstelling voorzien van apothekers- en bergkast en apparatuur t.w.: een oven, inductiekookplaat, wasemkap en vaatwasser. Lange tuin met terrassen, gazon, achteringang en tuinhuis (ter overname).

Eerste verdieping: Ruime overloop, slaapkamer 1 (ca. 9m²), slaapkamer 2 (ca. 11,5m²), slaapkamer 3 (ca. 8m²). Geheel betegelde badkamerruimte met douche, wandcloset (spaarknop), badmeubel/vaste wastafel en wandradiator.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken zolderruimte. Berging. Slaapkamer 4 (ca. 8m²). Opstelplaats cv-installatie (eigendom).

Bijzonderheden: Deze fraaie woning is In de geliefde wijk Treebeek, nabij een uitgebreid voorzieningenpakket (winkels, scholen, openbaar vervoer) gelegen. Dit object is aan de buitenzijde een aantal jaren geleden gerenoveerd. Daardoor heeft dit pand een zeer mooie uitstraling gekregen. Door de aanwezigheid van een vaste trap zijn er 4 slaapkamers gerealiseerd. De hardhouten kozijnen zijn voorzien van isolerende beglazing. Tevens zijn er ook rolluiken en is er dakisolatie aanwezig. De lange tuin biedt veel indelingsmogelijkheden. De eerste verdieping is grotendeels voorzien van laminaatvloeren.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatiever- schillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoe- ren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particulie- re verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde platte- grond dient uitsluitend als globale indicatie/visuali- satie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.