Veldhofstraat 132, Eygelshoven

Vraagprijs
€ 150.000 k.k.
status
Beschikbaar
Type
Geschakelde woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Eygelshoven
Adres
Veldhofstraat 132
Postcode
6471 CL
Slaapkamers
5
Inhoud
ca. 608 m3
Perceel oppervlakte
379 m2
Woonoppervlakte
ca. 146 m2
Onderhoud binnen
Matig
Onderhoud buiten
Redelijk
Bouwjaar
1926
Energie label
F

Delen op Social Media

Voor de klusser! Nabij voorzieningen gelegen ruime geschakelde woning (geheel te moderniseren) met 5 ruime slaapkamers, souterrain, hobbyzolder en royale tuin (totaal perceel 379m²), op het zuidwesten gelegen.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 30m²).

Begane grond: Entree, ruime hal met authentieke vloeren, meterkast en trappenhuis. Woonkamer/keuken (totaal ca. 37 m²). De keuken is voorzien van een eenvoudige opstelling en de witgoedaansluiting. Portaal, badkamer (ca. 3,5m²) met ligbad, vaste wastafel en daglichttoetreding. Toiletruimte. Via hal/trap te bereiken riante achtertuin gelegen op het zuidwesten.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 13m²) met doorloop naar slaapkamer 2 (ca. 12m²), slaapkamer 3 (ca. 17m²).

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken. Overloop, ruime hobby-bergzolder (ca. 20m²) met opstelplaats cv-combi-installatie, slaapkamer 4 (ca. 13m²), slaapkamer 5 (ca. 12m²).

Bijzonderheden: Deze geschakelde woning is centraal nabij een uitgebreid voorzieningenpakket gelegen. Scholen, winkels, sportaccommodaties, horeca en natuur liggen op loopafstand. Via de handige Buitenring is de (in)directe omgeving ook goed bereikbaar. Deze vooroorlogse woning (geheel te moderniseren) biedt veel ruimte met 5 ruime slaapkamers, een souterrain en hobbyzolder. De royale tuin (totaal perceel 379m²) is naar eigen wens in te richten en op het zuidwesten gelegen. Maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.