Voltalaan 61, Hoensbroek

Vraagprijs
€ 225.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Hoensbroek
Adres
Voltalaan 61
Postcode
6431 CK
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 467 m3
Perceel oppervlakte
400 m2
Woonoppervlakte
ca. 103 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk
Bouwjaar
1952
Energie label
E

Delen op Social Media

Ideaal voor hobby's en wonen-werken! Aan de geliefde Voltalaan, rustig gelegen, de ruime twee-onder-een-kapwoning met o.a. 3 slaapkamers, serre, nieuwbouw hobby-praktijkruimte (2021) en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 5m²).

Begane grond: Voortuin, oprit geschikt voor 3 auto's. Entree, hal, toiletruimte, bijkeuken-hobbyruimte (ca. 7,5m²) met de witgoedaansluiting en opstelplaats cv-combi-installatie. Keuken met rechte opstelling en apparatuur t.w. een 5 pits gaskookplaat, oven en wasemkap. Woonkamer (ca. 26m²), nagenoeg geheel open te schuiven serre (ca. 25m², nog af te werken). Garage/hobby/praktijkruimte in 2 delen (totaal ca. 38m²) in spouw gebouwd (2021) met o.a. kunststof kozijnen (o.a. schuifpui). Tuin met groot terras en gazon.

Eerste verdieping: Ruime overloop, slaapkamer 1 (ca. 12m2), slaapkamer 2 (ca. 9m2), slaapkamer 3 (ca. 11m2). Ruime badkamer (ca. 9,5m2) met toilet, ligbad, vaste wastafel/badmeubel en daglichttoetreding.

Bijzonderheden: Ideaal voor hobby's en wonen-werken! Deze ruime twee-onder-een-kapwoning is aan de geliefde Voltalaan in de wijk Mariarade op loopafstand van het centrum gelegen. Vanuit deze rustige woonlocatie zijn tevens scholen, de aansluitingen op het openbaar vervoer en sportaccommodaties snel bereikbaar. Dit object biedt talloze gebruiksmogelijkheden (hobby's, werken aan huis, eigen praktijk) door de aanwezigheid van de nieuw gebouwde ruimte. De kozijnen (draai-kiep) zijn van kunststof en voorzien van isolerende beglazing. De serre is snel om te vormen naar overdekt terras. Deze woning dient deels gemoderniseerd te worden. Kom kijken en bekijk de mogelijkheden!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.