Wilgenstraat 2, Oirsbeek

Vraagprijs
€ 235.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Hoekwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Wilgenstraat 2
Postcode
6438 GS
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 373 m3
Perceel oppervlakte
292 m2
Woonoppervlakte
ca. 112 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Redelijk tot goed
Bouwjaar
1963
Energie label
F

Delen op Social Media

Mooie gelegenheid! Nabij winkels, natuur, sportvoorzieningen, kinderopvang en school gelegen goed verzorgde moderne hoekwoning/semibungalow met onder andere: een slaapkamer/badkamer op de begane grond, een tuin, 4 slaapkamers, moderne badkamer/keuken, 2 badkamers, kunststof kozijnen met isolerende beglazing, vernieuwd stuc-/ schilderwerk, spouwmuurisolatie (2021), etc..

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 7m²).

Begane grond: Onderhoudsvrije voortuin (2022), entree, hal met een plavuizen vloer, meterkast (moderne) en toiletruimte; ruime woonkamer (ca. 33m²); open keuken (ca. 8m²) met L-vormige keukenopstelling en apparatuur (o.a. Bosch) te weten: een inductiekookplaat, wasemkap, oven, koelkast en vaatwasser. Slaapkamer 1 (ca. 4,76m x 3,76m); geheel betegelde badkamer 1 (ca. 7m²) met inloopdouche, vaste wastafel en toilet. Berging (ca. 8m2) met de witgoedaansluiting en deur naar de tuin. Achter- en zijtuin met terras (2021), omheining en poort.

Eerste verdieping: Overloop met o.a. cv-ruimte (eigendom, ca. 2007), slaapkamer 2 (ca. 11m²), slaapkamer 3 (ca. 10m²), slaapkamer 4 (ca. 5m²) v.v. muurkast; geheel betegelde badkamer 2 (ca. 2,5m²) met douche, wastafel in meubel en daglichttoetreding.

Bijzonderheden: Mooie gelegenheid! Nabij winkels, natuur, diverse sportvoorzieningen, kinderopvang en school gelegen goed verzorgde moderne hoekwoning/semibungalow met onder andere een slaapkamer/badkamer op de begane grond (totaal 4 slaapkamers). In de laatste jaren is dit object op diverse fronten gemoderniseerd. Dit geldt voor een deel van het leidingwerk, maar ook stuc- en schilderwerk. De kozijnen zijn van kunststof en voorzien van isolerende beglazing. Tevens zijn er rolluiken (1x elektrisch) en een mechanische-ventilatie-unit aanwezig. Daarnaast is de woning in het jaar 2021 voorzien van spouwmuurisolatie. De woonkamer en slaapkamers beschikken over een fraaie laminaatvloer. Kortom, wilt u praktisch wonen of werken en wonen combineren! Dan is dit uw kans!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.