Vaart 15, Oirsbeek

Vraagprijs
€ 349.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Vrijstaande woning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Vaart 15
Postcode
6438 AC
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 518 m3
Perceel oppervlakte
553 m2
Woonoppervlakte
ca. 110 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk
Bouwjaar
1975

Delen op Social Media

Op toplocatie in een doodlopende straat van het geliefde dorp Oirsbeek (met uitgebreid voorzieningenpakket) en tevens aan wandelgebied gelegen; de vrijstaande bungalow (te moderniseren) op een perceel van 553m² met o.a.: 3 slaapkamers, garage, provisiekelder en ruime keuken.

Indeling

Souterrain: Inpandige garage (ca. 25m²) met een plavuizen vloer, elektrisch bedienbare sectionaalpoort en spoelbak. Provisiekelder/wasruimte (ca. 16m²) met een plavuizen vloer en de witgoedaansluiting; cv-ruimte met opstelplaats cv-installatie (Intergas-HR).

Begane grond: Oprit, voortuin, entree, ruime hal (ca.17m²), meterkast, toiletruimte met toilet en fonteintje, woonkamer (ca. 34m²) met deur naar balkon. Ruime keuken (ca. 14m²) met eenvoudige keukenopstelling en deur naar tuin. Slaapkamer 1 (ca. 10m²), slaapkamer 2 (ca. 8m²), slaapkamer 3 (ca. 13m²) met deur naar tuin. Badkamer (ca. 5,5m²) met ligbad, geiser en badmeubel/vaste wastafel. Royale tuin met gazon, tuinhuis en zij-ingang.

BIJZONDERHEDEN: Deze vrijstaande bungalow is op toplocatie in een doodlopende straat van het geliefde dorp Oirsbeek (met uitgebreid voorzieningenpakket met o.a. supermarkt, sportboulevard, horeca) en tevens aan een fraai wandelgebied gelegen. Een mooi startpunt van wandel- en fietstochten door het fraaie Beekdaelen en omgeving. Dit object is op een fraai perceel van 553m² gelegen. De drie slaapkamers bieden veel gebruiksmogelijkheden. Dat geldt ook voor het souterrain met garage en provisie-hobbyruimte. De houten kozijnen zijn grotendeels voorzien van enkele beglazing. Tevens zijn er rolluiken aanwezig (deels elektrisch bedienbaar). Enige modernisering is wenselijk.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.