Bokstraat 37, Heerlen

Vraagprijs
€ 149.000 k.k.
status
Verkocht onder voorbehoud
Type
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Heerlen
Adres
Bokstraat 37
Postcode
6413 AR
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 421 m3
Woonoppervlakte
ca. 118 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1940

Delen op Social Media

HEEL VEEL RUIMTE! In centrum Heerlerheide, nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en de Brunssummerheide gelegen; de zeer ruime woning (5 lagen) met o.a. 3 slaapkamers, royale provisiekelder en kunststof kozijnen met isolerende beglazing.

Indeling

Souterrain: Ruime provisiekelder (ca. 17,5m2).

Begane grond: Entree met kunststof voordeur. Ruime hal (ca. 12m2)/trappenhuis met fraaie bijpassende plavuizen vloer. Meterkast (vernieuwd). Bijkeuken (ca. 5m2) met een plavuizen vloer, spoelbak en de witgoedaansluiting.

Eerste verdieping: Overloop, woonkamer/keuken (ca. 32m2). de woonkamer is voorzien van een laminaatvloer. Badkamer (ca. 4m2) met wandcloset, douche en badmeubel/vaste wastafel. Via de badkamer is tevens het balkon te bereiken.

Tweede verdieping: Overloop met muurkast, royale slaapkamer 1 (ca, 16,5m2) met dubbele muurkast. Slaapkamer 2 (ca. 11m2) met dubbele muurkast. Ruime toiletruimte (ca. 4,5m2) met vaste wastafel en daglichttoetreding.

Derde verdieping: Zolderruimte middels een vaste trap te bereiken; ruime slaapkamer 3 (ca. 20m2) met een laminaatvloer. CV-ruimte met opstelplaats cv-combi-installatie.

BIJZONDERHEDEN: Deze woning (appartementsrecht) biedt zeer veel ruimte! Het object is in het centrum Heerlerheide, nabij winkels, scholen, openbaar vervoer en de Brunssummerheide gelegen. De kozijnen zijn van kunststof met isolerende beglazing. Tevens zijn er rolluiken aanwezig. Het dak is geïsoleerd. De eerste en tweede verdieping zijn grotendeels voorzien van laminaatvloeren. Kortom betaalbaar en ruim wonen vindt u hier!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatiever- schillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoe- ren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particulie- re verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde platte- grond dient uitsluitend als globale indicatie/visuali- satie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.