Dorpstraat 45, Oirsbeek

Vraagprijs
€ 285.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Dorpstraat 45
Postcode
6438 JS
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 410 m3
Perceel oppervlakte
497 m2
Woonoppervlakte
ca. 120 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1973

Delen op Social Media

Wegens enorme belangstelling voor deze woning is het helaas niet meer mogelijk om een bezichtiging in te plannen. U kunt zich wel aanmelden voor de reservelijst door een e-mail te sturen.

Centraal in het populaire Oirsbeek, nabij uitgebreid voorzieningenpakket, natuur en op een royaal perceel (497m², vrij gelegen tuin op zuid) gelegen; de twee-onder-een-kapwoning met onder andere: een grote garage (ca. 46m²), vier slaapkamers (zolder via vast trap) en isolerende beglazing.

Indeling

Begane grond: Voortuin, oprit geschikt voor meerdere auto's, ruime hal (ca. 10,5m²), trapkast, meterkast, toiletruimte met toilet en fonteintje, woonkamer (ca. 30m²) met houtkachel en toegang tot tuin. Keuken (ca. 10m²) met eenvoudige keukenopstelling en apparatuur; te weten: een keramische kookplaat, wasemkap, oven en koelkast. Royale tuin op zuid met ruim overdekt terras (ca. 30m²) met verlichting. Daarnaast beschikt de tuin over een royaal gazon, zij-ingang en stalling.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 10m²), slaapkamer 2 (ca. 18m²), slaapkamer 3 (ca. 11m²) met dubbele muurkast. Badkamer (ca. 5m²) met ligbad, toilet, vaste wastafel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken; overloop met berging, slaapkamer 4 (ca. 14m²), cv-ruimte met opstelplaats cv-combi-installatie (huur).

Bijzonderheden: Deze twee-onder-een-kapwoning is centraal in het populaire dorp Oirsbeek, nabij een uitgebreid voorzieningenpakket (bredeschool, supermarkt, openbaar vervoer, horeca), natuur en op een royaal perceel (497m²) met tuin op zuid gelegen. Dit object beschikt over een grote garage (ca. 46m²) en een vaste trap naar de zolder. Dus bergruimte is voldoende voorhanden. De kozijnen zijn van hout en beschikken grotendeels over isolerende beglazing. Naast de grote garage kunnen op de oprit tevens meerdere auto's gestald worden.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatiever- schillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde platte- grond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.