Matthias Wijnandsstraat 5, Maastricht

Vraagprijs
€ 649.500 k.k.
status
Verkocht
Type
Hoekwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Maastricht
Adres
Matthias Wijnandsstraat 5
Postcode
6221 AN
Slaapkamers
6
Inhoud
ca. 1458 m3
Perceel oppervlakte
182 m2
Woonoppervlakte
ca. 309 m2
Onderhoud binnen
Redelijk
Onderhoud buiten
Redelijk
Bouwjaar
1926
Energie label
G

Delen op Social Media

DUBBELE WONING OP TOPLOCATIE! Rustig gelegen op steenworp afstand van onder andere Maastricht-centrum, de Maas, centraal station en de wijk Wyck gelegen; de riante vooroorlogse te moderniseren hoekwoning (ca. 309m² woonoppervlak!) met onder andere 4 slaapkamers, garage/werkplaats, patiotuin en de verhuurde woning (Lyonnetstraat 1) met onder andere 2 slaapkamers en een ruime woonkamer.

Indeling

MATTHIAS WIJNANDSSTRAAT 5

Souterrain: Provisiekelder 1 (ca. 11m²), provisiekelder 2 (ca. 5m²), provisiekelder 3 (ca. 16m²), provisiekelder 4 (ca. 16m²).

Begane grond: Entree, ruime hal met een Terrazzo vloer en trappenhuis. Woonkamer ensuite (met schuifdeuren, ca. 32m²), kantoor/hobbyruimte (ca. 8,5m²), keukenruimte (ca. 10m²) met keukenopstelling met apparatuur. Patiotuin met berging.

Tussenverdieping met toiletruime.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1/woonkamer (ca. 23m²), mogelijkheid voor 2 slaapkamers, slaapkamer 2 (ca. 17m²).

Tussenverdieping met opstelplaats (huur)boiler.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken. Slaapkamer 3 (ca. 16,5m²), slaapkamer 4 (ca.17m²). Badkamer (ca. 6m²) met ligbad, vaste wastafel en douche.


LYONNETSTRAAT 1 (verhuurd)

Begane grond: Entree, hal, trappenhuis, meterkast.

Eerste verdieping: Hal, woonkamer (ca. 36m²), keukenruimte (ca. 9,5m²), toiletruimte, berging.

Tweede verdieping: Overloop, cv-ruimte, slaapkamer 1 (ca. 18m²), slaapkamer 2 (ca. 14,5m²), badkamer (ca. 9m²) met douche, vaste wastafel en de witgoedaansluiting.

Bijzonderheden: RUSTIG DOCH CENTRAAL! Deze zeer ruime hoekwoning met 2e woning (Lyonnetstraat 1) is rustig gelegen, doch grenzend aan het bruisende hart van Maastricht-centrum/Wyck. Het centraal station, scholen (o.a Universiteit), gezellige horeca, de schouwburg en de karakteristieke pleinen die Maastricht te bieden heeft zijn snel bereikbaar. De woning heeft veel ruimte en biedt naast een vierde slaapkamer ook een garage/werkplaats. De combinatie wonen/werken is dus goed te maken. De naastgelegen woning Lyonnetstraat 1 is verhuurd.

Kortom: een zeer riant object met veel indelingsmogelijkheden. Diverse stijlelementen zijn bewaard gebleven (o.a. glas in lood). Tevens interessant voor belegging! Maak een afspraak en laat u verder overtuigen!

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.