Meelovenstraat 3, Brunssum

Vraagprijs
€ 295.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Twee onder een kapwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Brunssum
Adres
Meelovenstraat 3
Postcode
6442 BP
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 475 m3
Perceel oppervlakte
311 m2
Woonoppervlakte
ca. 125 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1961
Energie label
B

Delen op Social Media

Op een geliefde woonlocatie, nabij diverse voorzieningen (o.a. winkels, scholen), natuurgebieden en uitvalswegen gelegen; de instapklare en ruim uitgebouwde twee-onder-een-kapwoning met onder andere een garage, moderne keuken (2012) en badkamer (2016), kunststof kozijnen met isolerende beglazing, rolluiken, 16 zonnepanelen (eigendom), provisiekelder, royale oprit, fraai aangelegde tuin op west, etc..

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 3,44m x 2,67m) v.v. tegelvloer.

Begane grond: Onderhoudsvrije voortuin; lange oprit voor meerdere auto’s; entree/hal met o.a. meterkast (moderne) en geheel betegelde toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje; royale uitgebouwde living (ca. 54m²) v.v. airco-installatie (2020); semi-open keuken (ca. 3,91m x 2,64m) v.v. moderne keukenopstelling en apparatuur te weten: een inductiekookplaat, afzuigkap, vaatwasser (2022), heteluchtoven en koelkast. Bijkeuken/wasruimte (ca. 2,90m x 2,71m) v.v. deur naar oprit en de witgoedaansluitingen. Vanuit de living en/of bijkeuken is er toegang naar de fraai aangelegde achtertuin v.v. dubbel terras (waarvan één keer overdekt), borders met aanplant, vijver, stalling en garage (ca. 6,48m x 2,78m) v.v. elektrisch rolluik en vliering. De tuin biedt veel privacy en is op het westen gesitueerd.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 3,54m x 3,53m) v.v. airco-installatie (2016), slaapkamer 2 (ca. 3,54m x 3,23m), slaapkamer 3 (ca. 2,83m x 2,15m); moderne geheel betegelde badkamer (ca. 7,5m²) met ligbad, ruime instapdouche, badmeubel/vaste wastafel, wandcloset en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken ruime zolderverdieping (nokhoogte: 1,95m) v.v. opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom/2013).

Bijzonderheden: Deze goed verzorgde en uitgebouwde twee-onder-een-kap woning is op een geliefde woonlocatie, nabij voorzieningen (o.a. winkels, scholen), natuurgebieden en uitvalswegen gelegen. Het object is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met isolerende beglazing. Tevens zijn er rolluiken aanwezig. De 16 zonnepanelen (2013 en 2022, eigendom) bieden de nodige energiebesparing. De begane grond beschikt deels over een laminaatvloer en deels over een tegelvloer. Kortom, deze woning is de moeite van een bezichtiging waard.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.