Parallelstraat 62, Amstenrade

Vraagprijs
€ 159.000 k.k.
status
Verkocht
Type
Tussenwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Amstenrade
Adres
Parallelstraat 62
Postcode
6436 BS
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 361 m3
Perceel oppervlakte
95 m2
Woonoppervlakte
ca. 100 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1923
Energie label
E

Delen op Social Media

In de kern van het geliefde dorp Amstenrade nabij al haar voorzieningen (winkels, basisschool, Kasteelpark, etc.) en uitvalswegen (Buitenring) gelegen uitgebouwde tussenwoning (deels te moderniseren) met onder andere: een patiotuin, provisiekelder, 3 slaapkamers (vaste trap naar zolderverdieping), kunststof kozijnen met dubbele beglazing, etc..

Indeling

Souterrain: Ruime provisiekelder.

Begane grond: Entree/hal met o.a. meterkast; L-vormige living (ca. 28m²) v.v. parketvloer; aanbouwkeuken (ca. 4,30m x 2,13m) met een plavuizen vloer, dubbele lichtkoepel, eenvoudige keukenopstelling en de navolgende apparatuur: een gaskookplaat, afzuigkap, oven en koelkast; tussenportaal met o.a. toegang naar toiletruimte en was-/doucheruimte (ca. 2,12m x 1,07m) v.v. inloopdouche, vaste wastafel en de witgoedaansluitingen. Tevens toegang naar de onderhoudsvriendelijke knus tuintje v.v. terras (deels overdekt), achteringang (recht van overpad) en gemetselde berging (ca. 2,47m x 1,94m) v.v. opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom, Nefit).

Eerste verdieping: Overloop; ruime slaapkamer 1 (voorheen 2 slaapkamers, ca. 4,51m x 3,63m) v.v. vaste wastafel en inbouwkast; slaapkamer 2 (ca. 3,22m x 2,56m); geheel betegelde doucheruimte (ca. 1,80m x 1,54m) met o.a. instapdouche, vaste wastafel in badmeubel, wandcloset en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vaste trap te bereiken royale zolderverdieping (ca. 17m²) v.v. dubbel dakkapel, vaste wastafel en diverse bergkasten. Tevens bevindt zich hier de opstelplaats van de geiser.

Bijzonderheden: Deze uitgebouwde tussenwoning is in het complete kerkdorp Amstenrade, nabij uitvalswegen (Buitenring), groot winkelaanbod en Kasteelpark gelegen. Het object is nagenoeg geheel voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing. De onderhoudsvriendelijke patiotuin beschikt over een achteringang (recht van overpad). Enige modernisering is wenselijk.

Overige informatie
De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatiever- schillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoe- ren van de meting.

Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particulie- re verkoper en de particuliere koper is niet rechts- geldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Disclaimer
Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde platte- grond dient uitsluitend als globale indicatie/visuali- satie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.