Panhuisstraat 22, Amstenrade (6436 BJ)

Vraagprijs
€ 298.000,00 k.k.
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Amstenrade
Adres
Panhuisstraat 22
Postcode
6436 BJ
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 626 m3
Perceel oppervlakte
650 m2
Woonoppervlakte
ca. 115 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1957
Energie label
F

Delen op Social Media

Op geliefde woonlocatie gelegen; het vrijstaand en uitgebouwd woonhuis.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 3,79m x 2,00m) v.v. plavuizenvloer.

Begane grond: Onderhoudsvrije voortuin, lange oprit geschikt voor meerdere auto's; entree/hal (ca. 5m²) met o.a. meterkast; ruime woonkamer (ca. 40m²) v.v. sfeervolle erker en open haard; apart gelegen aanbouwkeuken (ca. 5,76m x 2,47m) v.v. eenvoudig keukenblok en apparatuur te weten: een oven, gaskookplaat, afzuigkap en koelkast; tussenportaal met o.a. toiletruimte; inpandig bereikbare te verwarmen garage (ca. 6,42m x 3,85m) v.v. eenvoudig keukenblok, witgoedaansluitingen, bergkast en elektrische poort. Vanuit de garage is er toegang tot de riante achtertuin met o.a. overdekt terras, gazon en zij-ingang.

Eerste verdieping: Overloop met o.a. ruime bergkast (ca. 2,5m²); slaapkamer 1 (ca. 4,01m x 3,50m), slaapkamer 2 (ca. 3,52m x 3,34m), slaapkamer 3 (ca. 3,51m x 2,22m); badkamer (ca. 5m²) met bergkast, ligbad, toilet, vaste wastafel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken ruime zolderverdieping (nokhoogte: 2,17m) met opstelplaats cv-ketel en badgeiser; eventuele mogelijkheid voor het realiseren van een vaste trap voor extra (slaap)kamer.

Bijzonderheden: Het vrijstaand en uitgebouwd woonhuis (te moderniseren) is in een geliefde omgeving nabij een uitgebreid aanbod van voorzieningen (scholen, sportaccommodaties, winkels, etc.) en uitvalswegen (o.a. Buitenring) op een royaal perceel (650m²) gelegen. Het object beschikt over houten kozijnen met deels dubbele beglazing. Tevens zijn er diverse karakteristieke elementen (glas en lood, erker, etc.) en dakisolatie aanwezig. Kortom, plan een bezichtiging en bekijk de mogelijkheden!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.