Julianastraat 50, Hoensbroek (6433 GD)

Vraagprijs
€ 149.000,00 k.k.
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Hoensbroek
Adres
Julianastraat 50
Postcode
6433 GD
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 368 m3
Perceel oppervlakte
235 m2
Woonoppervlakte
ca. 82 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1951

Delen op Social Media

Ideale starterswoning! Nabij uitgebreid voorzieningenpakket gelegen woonhuis met royale tuin op zuidwest, parkeerplaats, 3 slaapkamers en souterrain.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 7m2).

Begane grond: Oprit, entree, hal, toiletruimte, L-vormige woonkamer (ca. 30m2). Ruime apart gelegen keuken (ca. 10m2) met rechte opstelling en apparatuur te weten: gaskookplaat, wasemkap, combi-oven magnetron, koelkast en vaatwasser (2017). Royale tuin met tuinhuis (ca. 8m2), tuinberging, gazon en borders.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 7,5m) met muurkast, slaapkamer 2 (ca. 11m2), slaapkamer 3 (ca. 9m2). Doucheruimte met vaste wastafel.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken bergzolder met opstelplaats cv-/combi-opstelling.

Bijzonderheden: Deze tussengelegen woning is de ideale starterswoning! Dit object is gelegen nabij een uitgebreid voorzieningenpakket zoals een winkelcentrum, scholen, aansluitingen openbaar vervoer en uitvalswegen. Dit pand beschikt onder andere over een royale tuin op zuidwest. Daarnaast is er een eigen parkeerplaats. De kozijnen zijn van hout en deels voorzien van isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.