Amstenraderweg 4a, Hoensbroek (6431 EL)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Hoensbroek
Adres
Amstenraderweg 4a
Postcode
6431 EL
Slaapkamers
2
Inhoud
ca. 250 m3
Woonoppervlakte
ca. 75 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1978
Energie label
C

Delen op Social Media

In het centrum van Hoensbroek gelegen appartement met o.a. 2 slaapkamers.

Indeling

Begane grond: Gezamenlijke entree met brievenbussen en intercom-installatie, trappenhuis en privé-berging (ca. 2,60m x 1,49m).

Eerste verdieping: Privé-entree, hal met o.a. meterkast, cv-kast en geheel betegelde toiletruimte met toilet en fonteintje; royale woonkamer (ca. 6,08m x 4,97m) met aircosysteem en toegang tot het balkon (pleinzijde, ca. 3,44m x 1,34m) met elektrisch zonnescherm; semi-open keuken (ca. 3,16m x 2,44m) met bergkast en L-vormige keukenopstelling met apparatuur te weten: een gaskookplaat, wasemkap en koelkast. Tussenportaal (ca. 2,22m x 0,95m) v.v. lichtkoepel; geheel betegelde badkamer (ca. 2,23m x 2,20m) met ligbad-/douchecombinatie, instapdouche en badmeubel/vaste wastafel; slaapkamer 1 (ca. 4,30m x 2,70m) v.v. aircosysteem, slaapkamer 2 (ca. 3,32m x 2,29m).

Bijzonderheden: Dit appartement is in het centrum van Hoensbroek gelegen, nabij een uitgebreid winkelaanbod. Het complex waarin deze woning is gesitueerd is kleinschalig te noemen. De kozijnen zijn van kunststof met dubbele beglazing. De bijdrage voor de vereniging van eigenaren bedraagt ca. €100,- per maand. Er is GEEN lift aanwezig!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.