Boschstraat 2, Brunssum (6442 PB)

Vraagprijs
VERKOCHT
Type
Koopwoning
Aanvaarding
Plaats
Brunssum
Adres
Boschstraat 2
Postcode
6442 PB
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 465 m3
Perceel oppervlakte
828 m2
Woonoppervlakte
ca. 116 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1935
Energie label
G

Delen op Social Media

Aan bosrand, fraai gelegen, vrijstaand woonhuis met o.a. vier slaapkamers, een royaal perceel (828m²) en garage.

INDELING

Souterrain: Provisiekelder (ca. 8m²).

Begane grond: Oprit, entree, hal (ca. 8m²) met een plavuizen vloer, meterkast (vernieuwd), lichte woonkamer (ca. 32m²) met een laminaatvloer. Apart gelegen keuken (ca. 11m²) met keukenopstelling en apparatuur te weten: een keramische kookplaat, wasemkap, koelkast en combi-oven-magnetron. Luxe badkamerruimte (7,5m²) met inloopdouche, wandcloset (spaarknop), badmeubel/vaste wastafel, de witgoedaansluiting en daglichttoetreding. Bijkeuken (ca. 10m²) met opstelplaats cv-combi-installatie (huur, bouwjaar 2020). Royale bosachtige tuin (ca. 65m lang) met terras. berging 1 (ca. 12m²), berging 2 (ca. 6,5m²). Garage (ca. 16,5m²) met aparte deur en elektrisch bedienbare poort.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 9,5m²) met muurkast en vaste trap naar de zolder. Slaapkamer 2 (ca. 13m²), slaapkamer 3 (ca. 12,5m2), slaapkamer 4 (ca. 12m²).

Tweede verdieping: Lage bergruimte middels een vaste trap te bereiken.

Bijzonderheden: Deze vrijstaande woning is aan een bosrand, fraai nabij voorzieningen (winkels, openbaar vervoer), natuur en uitvalswegen gelegen. Een fraai wandel-bospad grenst aan de achtertuin. Dit object beschikt onder andere over vier slaapkamers. Het royale perceel (828m2) biedt veel gebruiksmogelijkheden. De bergzolder, de garage, het souterrain en de diverse bergingen zorgen voor veel bergruimte! De kozijnen zijn van kunststof en hout met isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. Dit woonhuis beschikt over een tweetal zonweringen (waarvan één elektrisch bedienbaar). Maak een afspraak en laat u overtuigen door de mogelijkheden en de locatie!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.


Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.