Beukstraat 37, Heerlen (6413 PM)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Heerlen
Adres
Beukstraat 37
Postcode
6413 PM
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 394 m3
Perceel oppervlakte
360 m2
Woonoppervlakte
ca. 109 m2
Onderhoud binnen
Middelmatig
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1960

Delen op Social Media

Aan groen pleintje gelegen twee-onder-een-kapwoning (te moderniseren) op een perceel van 360m2 met uitbouw en ruime garage.

Indeling

Begane grond: Royale voor- en zijtuin, oprit geschikt voor meerdere auto's, entree, hal, trapkast, meterkast (vernieuwd); toiletruimte. Woonkamer (ca. 30m2) met parketvloer en inbouwspots. Serre/tuinkamer (ca. 20,5m2) met dubbel dakraam en openslaande deuren naar de tuin. Keuken (ca. 9,5m2) met muurkast, de witgoedaansluiting en opstelplaats cv-/combi-installatie (huur). Tuin met terras, gazon en zij-ingang. Brede garage (ca. 26,5m2) met dubbel raam en spouwmuur.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 7,5m2), slaapkamer 2 (ca. 12m2), slaapkamer 3 (ca. 10m2). Badkamer (ca. 2,5m2) met douche, vaste wastafel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Zolderberging, via een mangat te bereiken.

Bijzonderheden: Deze uitgebouwde twee-onder-een-kap woning is aan een groen pleintje, nabij openbaar vervoer, winkels en scholen gelegen. Ook de oprit van de Buitenring is nabij. Dit object ligt op een perceel van 360m2. De ruime garage is breed van opzet. De kozijnen zijn van hout met grotendeels enkele beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig (waarvan één) elektrisch bedienbaar is. De woon-/tuinkamer heeft een afmeting van ca. 50m2! Enige modernisering is wenselijk.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.
??

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.