Hommerterweg 5, Hoensbroek (6431 EP)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Hoensbroek
Adres
Hommerterweg 5
Postcode
6431 EP
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 950 m3
Perceel oppervlakte
114 m2
Woonoppervlakte
ca. 158 m2
Onderhoud binnen
Middelmatig
Onderhoud buiten
Middelmatig
Bouwjaar
1920

Delen op Social Media

Beleggingsobject! Op centrale locatie gelegen bedrijfsruimte met dubbel zelfstandig appartement.

Indeling

Huisnummer 5:
Souterrain: Provisiekelder 1 (ca. 32m2).
Begane grond: Entree bedrijfsruimte (ca. 65m2) verdeeld over een drietal ruimtes. Opstelplaats cv-installatie, meterkast. Doucheruimte met vaste wastafel. Toiletruimte. Patiotuin met berging.

Huisnummers 3/3a:
Souterrain: Provisiekelder.
Centrale entree huisnummers 3 en 3a, hal met meterkasten.

Eerste verdieping: Entree nummer 3, hal, kastruimte, slaapkamer 1 (ca. 10,5m2), slaapkamer 2 (ca. 12,5m2). cv-ruimte met cv -installatie en boiler. Doucheruimte met vaste wastafel. Toiletruimte met toilet en fonteintje. Woonkamer met open keuken (totaal ca. 26,5m2).

Tweede verdieping: Entree nummer 3a, hal, kastruimte, toiletruimte met toilet en fonteintje. Slaapkamer 1 (ca. 12,5m2), slaapkamer 2 (ca. 11,5m2), doucheruimte met vaste wastafel. Woonkamer met open keuken (totaal ca. 29m2).

Bijzonderheden: Dit op centrale locatie, nabij winkelvoorzieningen, openbaar vervoer en uitvalswegen (Buitenring) gelegen beleggingsobject (Hommerterweg 3, 3a en 5) bestaat uit een bedrijfsruimte met dubbel zelfstandig appartement. Zowel de bedrijfsruimte als ook de twee appartementen hebben een eigen gas-/water- en electrameter. De eenheden zijn niet verhuurd, waardoor u uw eigen invulling kunt bepalen. De kozijnen zijn deels van kunststof en voorzien van isolerende beglazing. De boiler in de bedrijfsruimte is gehuurd. Mooi rendement mogelijk!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.