Schachtstraat 41, Hoensbroek (6432 AR)

Vraagprijs
VERKOCHT
Type
Koopwoning
Aanvaarding
Per direct
Plaats
Hoensbroek
Adres
Schachtstraat 41
Postcode
6432 AR
Slaapkamers
2
Inhoud
ca. 185 m3
Woonoppervlakte
ca. 80 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1980

Delen op Social Media

Ideaal als starterswoning of belegging! Nabij uitvalswegen gelegen 3-kamer appartement (2e verdieping) in een kleinschalig complex met 2 slaapkamers.

Indeling

Souterrain: Ruime privé berging (5,45 m x 1,50 m).

Begane grond: Gezamenlijke parkeerplaats, centrale entree met brievenbussen en bellentableau, hal met trappenhuis.

Tweede verdieping: Privé entree, hal met meterkast en garderobe, cv-ruimte, woonkamer met een laminaatvloer en een open keuken (totaal ca. 35 m²); vanuit de woonkamer bereikt u het ruime balkon/terras (4,20 m x 2,00 m; zuid) met uitzicht over de omgeving; tussenportaal (3,30 m x 1,00 m), slaapkamer 1 (4,00 m x 3,10 m), slaapkamer 2 (4,10 m x 3,10 m) met toegang tot het balkon; badkamer (2,00 m x 2,00 m) met ligbad, vaste wastafel en de witgoedaansluitingen; apart gelegen toilet met fonteintje.

Bijzonderheden: Dit appartement is centraal gelegen, nabij diverse uitvalswegen. Het centrum van Hoensbroek is eveneens op steenworp afstand gelegen. Het appartement is v.v. houten kozijnen met deels dubbele beglazing. Daarnaast is dit appartement nagenoeg geheel v.v. laminaatvloeren. De cv combi installatie is eigendom en van het merk Agpo Domina, HR, 2002. De bijdrage aan de VvE bedraagt € 165,-,= per maand.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.