Wilgenlaan 44, Maastricht (6212 HB)

Vraagprijs
VERKOCHT onder voorbehoud
Type
Koopwoning
Aanvaarding
Per direct
Plaats
Maastricht
Adres
Wilgenlaan 44
Postcode
6212 HB
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 336 m3
Perceel oppervlakte
301 m2
Woonoppervlakte
ca. 96 m2
Onderhoud binnen
Middelmatig
Onderhoud buiten
Middelmatig
Bouwjaar
1960

Delen op Social Media

Op toplocatie in de wijk Jekerdal gelegen te moderniseren hoekwoning met lange oprit, garage, 4 slaapkamers en tuin op zuidwest.

Indeling

Begane grond: Voortuin, lange oprit geschikt voor meerdere auto's met carport, entree, hal met meterkast (vernieuwd), toiletruimte, woonkamer (ca. 34m2) met schuifpui naar de tuin. Keuken (ca. 10m2) met eenvoudige keukenopstelling, muur- en trapkast. Tuin op zuidwest met terras. Garage/stalling (ca. 21m2) met kantelpoort.

Eerste verdieping: Overloop (ca. 5,5m2) met muurkast. Slaapkamer 1 (ca. 7,5m2), slaapkamer 2 (ca. 10m2), slaapkamer 3 (ca. 8,5m2), slaapkamer 4 (ca. 11,5m2); eenvoudige doucheruimte met vaste wastafel.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken zolderruimte (ca. 26,5m2) met opstelplaats cv-combi-installatie (Nefit).

Bijzonderheden: Deze te moderniseren hoekwoning is op toplocatie gelegen; op loopafstand van het bruisende hart van Maastricht met haar uitgebreide winkelaanbod en culturele, culinaire en historische hoogtepunten. Daarnaast is dit object haast grenzend aan de prachtige groene omgeving rondom de St. Pietersberg gesitueerd. De woning beschikt over een lange oprit en een garage. Stallingsruimte is dus voldoende voorhanden. De kozijnen zijn van kunststof met isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig (ook elektrisch bedienbaar). De tuin biedt veel privacy!

Deze woning wordt verkocht middels inschrijving met een biedingsformulier.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.