Drossaertweide 22, Oirsbeek (6438 HV)

Vraagprijs
VERKOCHT
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Drossaertweide 22
Postcode
6438 HV
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 445 m3
Perceel oppervlakte
255 m2
Woonoppervlakte
ca. 115 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1974

Delen op Social Media

Op een mooie locatie nabij de kern van Oirsbeek gelegen vrijstaand geschakeld woonhuis met drie slaapkamers, ruime woonkamer/keuken (ca. 51m²), garage en tuin

Op een mooie locatie, nabij de kern van Oirsbeek met haar uitgebreide voorzieningenpakket gelegen (o.a. winkels, bredeschool, sportboulevard); het vrijstaand geschakeld woonhuis met onder andere; drie slaapkamers, een ruime woonkamer/keuken (ca. 51m²), garage/berging, kunststof kozijnen/isolerende beglazing, 12 zonnepanelen en tuin op het zuiden.

Indeling

Niveau 1: voortuin, oprit, entree, hal, makkelijke trap naar verdieping, garage/stalling (ca. 17m²); berging (ca. 4m²) met de witgoedopstelling en opstelplaats cv-combi-installatie (Nefit).

Niveau 2: Hal, woonkamer (ca. 36m²) met een parketvloer en schuifpui naar de tuin op zuid gesitueerd met terras en berging. Keuken (ca, 15m²) met L-vormige opstelling en apparatuur te weten: een gaskookplaat, wasemkap, combi-oven-magnetron, vaatwasser, koelkast en vrieskast. Toiletruimte met toilet en fonteintje.

Niveau 3: Overloop/vide, geheel betegelde badkamerruimte (ca. 4m²) met douche, badmeubel/vaste wastafel, wandcloset en wandradiator. Slaapkamer 1(ca. 13m²), slaapkamer 2(ca. 13m²) met vaste wastafel, slaapkamer 3 (ca. 8m²).

Bijzonderheden: Deze vrijstaand geschakelde woning is op een mooie locatie, nabij de kern van Oirsbeek met haar uitgebreide voorzieningenpakket gelegen (o.a. winkels, bredeschool, sportboulevard). De oprit van de Buitenring is snel te bereiken. Ook grenst de woning nagenoeg aan bijzonder fraai wandel- en fietsgebied (o.a. Wolfhagen). Dit object beschikt over drie slaapkamers en een ruime woonkamer/keuken (totaal ca. 51m²!). De garage/stalling biedt de nodige bergruimte. De kozijnen zijn van kunststof met isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken en 12 zonnepanelen (eigendom) aanwezig. Een mooie korting op uw energiekosten! De eerste verdieping is voorzien van laminaatvloeren. Kortom, plan een bezichtiging en bekijk de mogelijkheden!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.