Oppevenerweg 9, Oirsbeek (6438 KC)

Vraagprijs
€ 289.000,00 k.k.
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Oirsbeek
Adres
Oppevenerweg 9
Postcode
6438 KC
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 515 m3
Perceel oppervlakte
948 m2
Woonoppervlakte
ca. 133 m2
Onderhoud binnen
Middelmatig
Onderhoud buiten
Middelmatig
Bouwjaar
1956

Delen op Social Media

In Oirsbeek, op gewilde locatie gelegen geschakeld woonhuis met een perceel van 948m2, 4 slaapkamers en tuin op zuiden.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 8m2).

Begane grond: Voortuin, entree, ruime hal (ca. 13m2), meterkast (modern), woonkamer (ca. 27m2). Ruime keuken (ca. 19,5m2) met eenvoudige opstelling. Bijkeuken (ca. 7,5m2) met opstelplaats cv-installatie (huur). Toiletruimte. Royale tuin met poort, terras, gazon, gemetselde buitenberging (ca. 17m2) en carport/berging (ca. 69m2).

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 7,5m2), slaapkamer 2 (ca. 14,5m2) met muurkast, slaapkamer 3 (ca.11,5m2), slaapkamer 4 (ca. 10,5m2) met dubbele muurkast. Badkamer (ca. 4m2) met douche, wandtoilet, badmeubel/vaste wastafel en wandradiator.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken; berging met boiler (huur).

Bijzonderheden: Deze geschakelde woning is In Oirsbeek, op een geliefde locatie, nabij (brede) scholen, veel winkelvoorzieningen, oprit Buitenring en natuur gelegen. Het ruime perceel van 948m2 biedt vele gebruiksmogelijkheden. De 4 slaapkamers, kelder- en zolderruimte bieden veel bergruimte. De kozijnen zijn van kunststof met isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. De tuin is op het zuiden gesitueerd. Modernisering is wenselijk.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.