Margrietstraat 1, Puth (6155 LA)

Vraagprijs
VERKOCHT
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Puth
Adres
Margrietstraat 1
Postcode
6155 LA
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 307 m3
Perceel oppervlakte
250 m2
Woonoppervlakte
ca. 80 m2
Onderhoud binnen
Middelmatig
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1955
Energie label
E

Delen op Social Media

Rustig gelegen hoekwoning met 3 slaapkamers.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder (ca. 4,16m x 1,93m) met opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom, Remeha, 2017).

Begane grond: Onderhoudsvriendelijke voortuin, lange oprit, entree/hal (ca. 3,91m x 1,08m) met meterkast en toiletruimte met wandcloset; lichte woonkamer (ca. 33m² incl. keuken); de semi-open keuken is voorzien van een L-vormige opstelling met apparatuur te weten: een oven (defect), elektrische kookplaat, afzuigkap, vaatwasser en koelkast. Vanuit de woonkamer is er toegang tot de onderhoudsvrij aangelegde achtertuin met royaal terras en zij-ingang; stalling/garage (ca. 5,00m x 2,73m).

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 12m²), slaapkamer 2 (ca. 3,79m x 2,91m), slaapkamer 3 (ca. 2,95m x 2,67m) v.v. muurkast; geheel betegelde badkamer (ca. 1,90m x 1,80m) met instapdouche, toilet, vaste wastafel in badmeubel en daglichttoetreding.

Tweede verdieping: Middels een vlizotrap te bereiken bergzolder.

Bijzonderheden: Deze hoekwoning is in het geliefde dorp Puth, nabij uitvalswegen, voorzieningen en fraai natuurgebied gelegen. Dit object beschikt onder andere over een oprit en stalling/garage. De kunststof kozijnen (draai/kiep) met isolerende beglazing zijn in 2007 aangebracht. De begane grond en eerste verdieping zijn nagenoeg geheel voorzien van laminaatvloeren. Tevens zijn er diverse uitbreidingsmogelijkheden.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.