Spoorstraat 2, Ransdaal (6311 AH)

Vraagprijs
€ 280.000,00 k.k.
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Ransdaal
Adres
Spoorstraat 2
Postcode
6311 AH
Slaapkamers
4
Inhoud
ca. 392 m3
Perceel oppervlakte
525 m2
Woonoppervlakte
ca. 108 m2
Onderhoud binnen
Middelmatig
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1964

Delen op Social Media

Vrijstaand woonhuis met o.a. een garage en 4 slaapkamers.

Indeling

Souterrain: Provisiekelder 1 (ca. 4,08m x 2,37m); provisiekelder 2 (ca. 3,24m x 3,02) met opstelplaats cv-combi-installatie (Remeha) en luik naar kruipruimte; provisiekelder 3/hobbykelder (ca. 3,78m x 3,62m) met toegang naar tuin.
Begane grond: Voortuin; lange oprit; overdekte entree, hal (ca. 6m²) met o.a. toiletruimte en meterkast. Woonkamer (ca. 28m²) met open haard; apart gelegen keukenruimte (ca. 3,56m x 3,17m) met een eenvoudig keukenblok zonder apparatuur; geheel betegelde doucheruimte (ca. 2,3m²) v.v. vaste wastafel en instapdouche; bijkeuken (ca. 3,70m x 2,48m) met de witgoedaansluitingen. Vanuit de bijkeuken en/of hobbykelder is de royale tuin te bereiken v.v. terras, gazon, borders, zij-ingang en garage (ca. 17m²).

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 3,56m x 3,16m), slaapkamer 2 (ca. 4,20m x 3,15m), slaapkamer 3 (ca. 4,26m x 3,09m), slaapkamer 4 (ca. 2,51m x 1,95m).

Bijzonderheden: Het nagenoeg geheel te moderniseren vrijstaand woonhuis met garage is rustig gelegen aan rand van woonwijk, dicht bij de natuur. Tevens perfecte openbare treinverbinding in de korte nabijheid gelegen met super verbinding naar Maastricht en Heerlen. Het object beschikt over houten kozijnen met deels dubbele beglazing. Daarnaast zijn er rolluiken aanwezig (deels elektrisch). Vanuit de woonkamer kunt u van een prachtig uitzicht genieten! Het perceel is royaal te noemen (ca. 525m²) en de tuin biedt veel privacy en is op zuid-oost gelegen.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.