Eindstraat 52, Schinveld (6451 AE)

Vraagprijs
VERKOCHT
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Schinveld
Adres
Eindstraat 52
Postcode
6451 AE
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 378 m3
Perceel oppervlakte
685 m2
Woonoppervlakte
ca. 110 m2
Onderhoud binnen
Middelmatig
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1940

Delen op Social Media

Boerderijwoning met parkachtige tuin!

Indeling

Souterrain: Gewelfde provisiekelder (ca. 4,50m x 3,02m).

Begane grond: Vanuit de poort komt men tot een sfeervolle binnenplaats (deels overdekt) met een gigantisch aangelegde tuin welke is voorzien van diverse terrassen (waarvan één overdekt met prieeltje), gazon, border met aanplant, houtopslag, stalling (ca. 3,71m x 3,05m) en berging (ca. 3,37m x 2,84m) v.v. spoelbak, witgoedaansluitingen en opstelplaats cv-combi-installatie (eigendom, 2014). Entree; riante ontvangsthal (ca. 4,88m x 3,30m) met o.a. meterkast (moderne) en luxe toiletruimte v.v. wandcloset en fonteintje; woonkamer (ca. 5,91m x 3,26m); woon-/leefkeuken (ca. 3,69m x 3,41m) v.v. eenvoudige keukenopstelling en apparatuur te weten: een oven, gaskookplaat en afzuigkap; geheel betegelde badkamer (ca. 2,31m x 1,36m) v.v. ligbad-/douchecombinatie, vaste wastafel en daglichttoetreding.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 5,08m x 3,27m) v.v. diverse muurkasten; kleding-/studeerkamer (ca. 3,45m x 1,90m); slaapkamer 2 (ca. 4,70m x 3,40m) met een vide; slaapkamer 3 (ca. 3,42m x 3,32m) met een vide. Van buitenaf is er tevens een hooizolder (ca. 32m²) te bereiken welke eventueel bij de slaapkamers te betrekken is.

Bijzonderheden: Deze woning is landelijk aan de rand van Schinveld, nabij o.a. fraai natuurgebied en wildpark Gangelt gelegen. Tevens is het winkelcentrum binnen loopafstand. De parkachtige tuin (Z-O) biedt veel privacy en is voorzien van diverse fruitbomen. Het object beschikt over (hard)houten kozijnen met grotendeels dubbele beglazing. De voorgevel is in het jaar 2016 opnieuw gestuct. De begane grond is nagenoeg geheel voorzien van een plavuizen vloer. De eerste verdieping beschikt over vernieuwde parket-/ en laminaatvloeren. Door de aanwezigheid van een royale "hooizolder" biedt het pand diverse mogelijkheden (uitbreiding begane grond en/of eerste verdieping). Kortom, maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden.

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.