Nusterweg 51, Sittard (6136 XA)

Vraagprijs
€ 185.000,00 k.k.
Type
Koopwoning
Aanvaarding
In overleg
Plaats
Sittard
Adres
Nusterweg 51
Postcode
6136 XA
Slaapkamers
3
Inhoud
ca. 308 m3
Perceel oppervlakte
228 m2
Woonoppervlakte
ca. 104 m2
Onderhoud binnen
Goed
Onderhoud buiten
Goed
Bouwjaar
1974
Energie label
D

Delen op Social Media

Nabij Sittard-centrum gelegen hoekwoning met garage, 4 slaapkamers en tuin.

Indeling

Begane grond: Voortuin, oprit geschikt voor meerdere auto's, overdekte entree, hal, meterkast, toiletruimte met toilet en fonteintje; trapkast. Woonkamer (ca. 26m²) met tuincontact. Keuken (ca. 9m²) met eenvoudige keukenopstelling. Onderhoudsvriendelijke achtertuin (ca. 10 meter lang) met zij-ingang en toegang tot de garage (ca. 18m²) met electrisch bedienbare sectionaalpoort.

Eerste verdieping: Overloop, slaapkamer 1 (ca. 9m²) met vaste wastafel, slaapkamer 2 (ca. 12m²), slaapkamer 3 (ca. 9m²); badkamer (ca. 4,5m²) met douche, toilet, vaste wastafel en de witgoedaansluiting.

Tweede verdieping: Zolderruimte middels een vaste trap te bereiken; overloop (ca. 9m²) met opstelplaats cv-combi-installatie (Nefit 2016); slaapkamer 4 (ca. 12m²).

Bijzonderheden: Deze goed onderhouden hoekwoning (te moderniseren) is nabij het sfeervolle Sittard-centrum met haar uitgebreid voorzieningenaanbod gelegen. Door de aanwezigheid van een vaste trap zijn er 4 slaapkamers aanwezig. De garage en royale oprit bieden de nodige stallingsruimte. De begane grond is voorzien van een plavuizen vloer. De kozijnen zijn van hout en zijn grotendeels voorzien van isolerende beglazing. Ook zijn er rolluiken aanwezig. Kortom, maak een afspraak en bekijk de mogelijkheden!

De gebruikelijke bankgarantie/waarborgsom van 10% is van toepassing.
Indien c.v.-ketel en/of warmwatervoorziening een huurtoestel is, dient koper de huurovereenkomst over te nemen.

Toelichtingsclausule NEN2580
De Meetinstructie is gebaseerd op de NEN2580. De Meetinstructie is bedoeld om een meer eenduidige manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van de gebruiksoppervlakte. De Meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet volledig uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen of beperkingen bij het uitvoeren van de meting.

Alle door ons kantoor verstrekte informatie omtrent onroerende zaken, moet beschouwd worden als een uitnodiging om in onderhandeling te treden, en is geheel vrijblijvend! Aangegeven maten zijn slechts bij benadering. Een (eventueel) bijgevoegde plattegrond dient uitsluitend als globale indicatie/visualisatie. Aan deze beperkte info kunnen geen rechten worden ontleend.
Conform artikel 7:2 Burgerlijk Wetboek, is er pas sprake van een rechtsgeldige koopovereenkomst als de particuliere verkoper en de particuliere koper de koopovereenkomst hebben ondertekend. Een mondelinge overeenstemming tussen de particuliere verkoper en de particuliere koper is niet rechtsgeldig. Voor meer informatie en/of bezichtiging kunt u een vrijblijvende afspraak met ons maken.

Bezichtiging uitsluitend na een telefonische afspraak met ons kantoor. Maten bij benadering. Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend. Aanbiedingen zijn vrijblijvend en uitsluitend op basis van verdere evaluatie.